Έμφαση στα παιδιά η Αθλοκίνηση Μυτιλήνης

10/09/2014 - 17:27 Τελευταία τροποποίηση στις 10/09/2014 - 17:42

Athlokinisi_omadiki_kids_athleticsΞεκίνησε από τις αρχές του Σεπτέμβρη το πρόγραμμα των ακαδημιών της Αθλοκίνησης "Στίβος για παιδιά - Kids' Athletics", με καθημερινές προπονήσεις στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης.

Κάτω από την επίβλεψη των έμπειρων προπονητών του συλλόγου, της Ελένης Μαριγλή και του Χάρη Πετρόπουλου, παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ζούν στο μαγευτικό κόσμο του κλασικού αθλητισμού, παίζοντας, μαθαίνοντας και κυρίως θωρακίζοντας την πολύτιμη υγεία του σώματος μα και του μυαλού τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περσινή σεζόν περισσότερα από 150 παιδιά μαθήτευσαν στις ακαδημίες της Αθλοκίνησης, όμως το πιο ελπιδοφόρο για τους ίδιους τους προπονητές είναι πως το μεγαλύτερο ποσοστό των παιδιών αυτών συνεχίζει και φέτος τις προπονήσεις του στο στίβο.

Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος, προσκαλεί όλους τους "λιλιπούτειους γίγαντες" του νησιού μας να δοκιμάσουν να δαμάσουν το βασιλιά όλων των αθλημάτων, τον κλασικό αθλητισμό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για εγγραφές και πληροφορίες στο τηλέφωνο 6944350786 (Χάρης Πετρόπουλος) ή μια επίσκεψή τους καθημερινά στο Στάδιο Μυτιλήνης τις ώρες των προπονήσεων (16:00 - 19:00).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey