Αιγαιοπελαγίτικοι και βραβεύσεις

17/09/2014 - 11:33

Aigaiopelagitikoi_Xios_2013_Simaia_XatziouΟι 27οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου πλησιάζουν, (27-28/9) και μετά την τελευταία συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής της διοργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί στην Κω οριστικοποιήθηκε ότι θα τιμηθούν αθλητές και αθλήτριες των σωματείων του Αιγαίου, που κατάφεραν να πετύχουν μια από τις παρακάτω επιτυχίες μέσα στο 2014: α) 1η θέση σε όλα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Στίβου του ΣΕΓΑΣ, β) Μετάλλιο σε Βαλκανικούς Αγώνες, γ) Συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά ή Παγκόσμια Πρωταθλήματα, δ) 1η νίκη σε Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες.

Επίσης θα τιμηθούν και οι προπονητές για τις παραπάνω επιτυχίες των αθλητών τους, εφόσον ανήκουν σε σωματεία του Αιγαίου, καθώς και ένας αθλητής από την Κω με διαχρονική προσφορά στον τοπικό αθλητισμό και στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες.

Όπως προκύπτει από τις διακρίσεις των Λέσβιων αθλητών στη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς θα βραβευθούν συνολικά πέντε πρωταθλητές της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, καθώς και οι προπονητές τους. Πρόκεται για τον Πέτρο Χατζίου, που αναδείχθηκε 1ος στο άλμα επί κοντώ στους Πανελλήνιους Σχολικούς αγώνες, τη Μιχαέλλα Φιάσκα για την 1η θέση στα 3.000μ κορασίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου, τη Μαρίτα που ήταν στην 1η θέση στα 300μ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α΄, καθώς και ο προπονητής των τριών αθλητών Γρηγόρης Κοντός.

Επίσης θα βραβευθούν ο Φάνης Θεριουδάκης για την πρωτιά του στον ακοντισμό στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες και η Βάσω Μητσέλλη για τη δική της πρωτιά στον ακοντισμό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α', όπως επίσης και ο προπονητής των δύο πρωταθλητών, Γιώργος Πάνου.

Μια ακόμα σημαντική επιβράβευση για τους Λέσβιους αθλητές μας και ειδικά για την Αθλοκίνηση Μυτιλήνης, που κατάφερε πέρυσι να αναρριχηθεί ψηλότερα στην κατάταξη του ΣΕΓΑΣ από κάθε άλλο σωματείο στο Αιγαίο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey