Στην Καλλονή το Διασυλλογικό των "μικρών"

19/09/2014 - 09:50

stivos_paidon1Το Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής θα φιλοξενήσει τη Β' Φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος ατομικών αγωνισμάτων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου στις κατηγορίες παμπαίδων και παγκορασίδων Β', για αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 12 και 13 ετών. Στο αγωνιστικό πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται και αγωνίσματα για την κατηγορία των μίνι (50μ - μήκος - μπαλάκι), που αφορά παιδιά γεννημένα τα έτη 2003 και 2004. 

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 16:30 και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί στις 8 το βράδυ τιυ Σαββάτου (20/9). Οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων για τους αθλητές που θα λάβουν μέρος, θα πρέπει να έχουν κατατεθεί στη γραμματεία των αγώνων μία ώρα πριν από την έναρξη. Αξίζει να σημειωθεί πως η συμμετοχή θα γίνει δεκτή μόνο για τους αθλητές, των οποίων τα δελτία είναι θεωρημένα από γιατρό.

Παράλληλα, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου σε ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι για την μετακίνηση των αθλητών και κριτών από τη Μυτιλήνη προς την Καλλονή και στην επιστροφή, έχει εξασφαλιστεί μέσω του Δήμου Λέσβου -τον οποίο ευχαριστεί θερμά για τη χορηγία- ένα πούλμαν 30 θέσεων, το οποίο θα αναχωρήσει από την κεντρική είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης το Σάββατο (20/9) στις 14:45 με επιστροφή μετά τη λήξη του πρωταθλήματος.

Να σημειωθεί ότι το αντίστοιχο διασυλλογικό πρωτάθλημα των ίδων κατηγοριών για τον όμιλο των σωματείων της Λήμνου, θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας την Κυριακή (21/9) με ώρα έναρξης του αγωνιστικού προγράμματος στις 10 το πρωί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey