Παρέλαβε τη σημαία των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων ο Δήμος Λέσβου

30/09/2014 - 14:44

Στη Κω βρέθηκε, εκπροσωπώντας το Δήμο Λέσβου, ο Νίκος Καρασάββας που είναι και Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Εκεί, παρέλαβε στη διάρκεια της τελετής λήξης τη σημαία των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου, αφού η Λέσβος και συγκεκριμένα η πόλη της Καλλονής θα φιλοξενήσει την επόμενη χρονιά τη μεγαλύτερη διοργάνωση του στίβου στο Αιγαίο, στο Στάδιο «Κώστας Κεντέρης». Αυτή εξάλλου ήταν και μια από τις πρώτες επιδιώξεις του νέου Δημάρχου Σπύρου Γαληνού με την ανάληψη των καθηκόντων της δημοτικής του αρχής.

Μιλώντας στο "SL", ο Νίκος Καρασάββας έδωσε πρώτα συγχαρητήρια στους Λέσβιους αθλητές για τις σπουδαίες επιτυχίες που σημείωσαν: «Η διοργάνωση των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων στην Κω σημείωσε αρκετά μεγάλη επιτυχία και ειδικά για τα σωματεία της Λέσβου εξελίχθηκε στο αγωνιστικό σκέλος με εντυπωσιακό τρόπο, γεγονός που αποδεικνύει ότι η δουλειά που γίνεται στο νησί είναι εξαιρετική. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αθλητές, προπονητές και γονείς.»

Αναφερόμενος στην παραλαβή της σημαίας των αγώνων, που είναι και το επίσημα χρίσμα για τη διοργάνωση της επόμενης χρονιάς, τόνισε: «Ο Δήμος Λέσβου ανέλαβε να φέρει εις πέρας τους 28ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής. Είναι μεγάλη μας τιμή και υποσχόμαστε ως δημοτική αρχή ότι θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να ικανοποιήσουμε όλες τις αποστολές που θα επισκεφθούν το νησί μας, σεβόμενοι το επίπεδο της ίδιας της διοργάνωσης.»

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις επαφές που είχε στην Κω, τόσο με την Ομοσπονδία του Στίβου όσο και με τους εκπροσώπους της Πολιτείας: «Συναντήθηκα με τους παράγοντες του ΣΕΓΑΣ, με τους οποίους θεωρώ ότι θα έχουμε πολύ καλή συνεργασία, συζητώντας όλα όσα αναμένεται να μας απασχολήσουν εν όψει της διοργάνωσης των αγώνων την επόμενη χρονιά. Μάλιστα, το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη των ανθρώπων της Ομοσπονδίας, ώστε να δουν το Στάδιο που θα φιλοξενήσει τους Αιγαιοπελαγίτικους του 2015. Ταυτόχρονα, σε πολύ καλό κλίμα έγινε και η συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου.»

Σε ότι αφορά τις διαδικασίες που χρειάζεται να "τρέξουν" για τις αθλητικές εγκαταστάσεις, ο Νίκος Καρασάββας ήταν κατηγορηματικός: «Ήδη η δημοτική αρχή έχει ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες για να πάρει αδειοδότηση το Στάδιο "Κώστας Κεντέρης", όπως και οι υπόλοιπες αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού. Γνωρίζουμε ότι απαιτούνται να γίνουν κάποιες παρεμβάσεις και υπόσχεσή μας είναι ότι ο αγωνιστικός χώρος θα είναι σε θέση να ικανοποιήσει όλους τους αθλητές του στίβου, το συντομότερο δυνατό.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey