Οι βραβεύσεις των πρωταθλητών μας στην Κω

02/10/2014 - 10:55 Τελευταία τροποποίηση στις 02/10/2014 - 11:29

Οι 27οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου, εκτός από αγωνιστική επιτυχία στο Στάδιο Ανταγόρας της Κω, περιελάμβαναν και βραβεύσεις για τις επιτυχίες αθλητών, αθλητριών και των προπονητών τους στα σωματεία του Αιγαίου, στη διάρκεια της περιόδου.

Έτσι, κατά την τελετή έναρξης των αγώνων βραβεύτηκαν για τις διακρίσεις τους μέσα στο 2014 πέντε πρωταθλητές της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, καθώς και οι προπονητές των αγωνισμάτων τους.

Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν από το ΣΕΓΑΣ η Μιχαέλλα Φιάσκα για την 1η θέση στα 3.000μ κορασίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου, η Μαρίτα Αργυρού για την πρωτιά στα 300μ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην κατηγορία παγκορασίδων Α', μαζί με τον προπονητή τους Γρηγόρη Κοντό, o οποίος παρέλαβε και το βραβείο του Πέτρου Χατζίου για το χρυσό του μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες.

Επίσης, οι ρίπτες Βάσω Μητσέλλη για την 1η θέση στον ακοντισμό της κατηγορίας παγκορασίδων Α' στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Φάνης Θεριουδάκης, για την πρώτη νίκη επίσης στον ακοντισμό στη διάρκεια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων, καθώς και ο προπονητής τους Γιώργος Πάνου.

Αναμφίβολα, μια από τις σπουδαίες στιγμές των Αγώνων, που αποτελεί επιβράβευση τόσο για τους ίδιους αθλητές και τους προπονητές τους, όσο και για το σύλλογο της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης που έκανε και φέτος ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του στη διοργάνωση, αποδεικνύοντας το λόγο που βρίσκεται στην κορυφή όχι μόνο εντός της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου, αλλά ολόκληρου του Αιγαίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey