Αναμένουν αποτελέσματα οι Κριτές στη Λήμνο

09/10/2014 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 13:34


Ο Σύνδεσμος Κριτών Κλασικού Αθλητισμού διοργάνωσε Σχολή Κριτών στη Μύρινα της Λήμνου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κριτών Κλασικού Αθλητισμού, με τη συνεργασία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου και την υποστήριξη του Δήμου Λήμνου και της Αθλητικής Ένωσης Λήμνου.

Κατά το διάστημα της λειτουργίας της, από 20/8 έως 20/9, πραγματοποιήθηκαν τα θεωρητικά μαθήματα συνολικά 27 ωρών και στις 21/9 στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας έγινε η πρακτική εξάσκηση των υποψηφίων κριτών, στα πλαίσια της Β΄Φάσης Διασυλλογικού Πρωταθλήματος ΠΠ-ΠΚ Β' της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου, για τον όμιλο σωματείων της Λήμνου, με ευθύνη του Συνδέσμου Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Λέσβου και με την παρουσία των κ.κ. Ιωάννη Τσεκούρα (Προέδρου), Γεωργίου Πουργιάζου (Αντιπροέδρου) και Βλάση Ταμβακέρα (Μέλους ΔΣ).

Το Σάββατο (4/10) οι 12 υποψήφιοι Κριτές Στίβου της Λήμνου υποβλήθηκαν σε γραπτές εξετάσεις πάνω στα θέματα που διδάχτηκαν, με ευθύνη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κριτών Κλασικού Αθλητισμού. Τις εξετάσεις πραγματοποίησε ο Αντιπρόεδρος της Ε.Ο.Κ.Κ.Α. κ. Ιωάννης Βάβουρας, ενώ το Σύνδεσμό της Λέσβου εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Πουργιάζος.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων από την Ε.Ο.Κ.Κ.Α. για τους 12 υποψηφίους Κριτές Κλασικού Αθλητισμού θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Εφόσον επιτύχουν, θα ονομαστούν επίσημοι Κριτές Κλασικού Αθλητισμού και θα ενταχθούν στο Σύνδεσμό της Λέσβου, λύνοντας έτσι ένα πολύ μεγάλο και σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζαν η ΕΑΣ και οι Κριτές κατά τη διεξαγωγή των διοργανώσεων του στίβου στη Λήμνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey