Η αναμενόμενη ποινή για Κεραμιδά

18/10/2014 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 13:34


Με δύο χρόνια αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική διοργάνωση τιμωρήθηκε η Γρηγορία Κεραμιδά, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΕΓΑΣ.

Η σπρίντερ των 100μ και 200μ από την Καλλονή, είχε βρεθεί θετική σε έλεγχο που έγινε μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου και η Ομοσπονδία, έστω κι αν ακόμα δεν έχει ανακοινώσει την απαγορευμένη ουσία που ανιχνεύθηκε, επισημοποίησε το διετή αποκλεισμό της. Αντίστοιχη εξέλιξη υπήρχε και με τον σφαιροβόλο Μιχάλη Σταματόγιαννη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κεραμιδά βρίσκεται πλέον σε δικαστική διαμάχη με τον πρώην προπονητή της Αποστόλη Τζελέτα για την υπόθεση ντόπινγκ.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά το γεγονός ότι η Γρηγορία πέρασε από έλεγχο στις 8-9 Φεβρουαρίου, όταν και διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του κλειστού στίβου, η τιμωρία της ξεκιινά να μετρά από τις 27 Ιουνίου, μετά την εξαιρετικά αργοπορημένη δηλαδή ανακοίνωση του ΕΣΚΑΝ και του ΣΕΓΑΣ για τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ: «Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ στη διάρκεια της σημερινής του συνεδρίασης, επικύρωσε την απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής της ομοσπονδίας για την υπόθεση του αθλητή Μιχάλη Σταματόγιαννη και της αθλήτριας Γρηγορίας Κεραμιδά.

Αμφότεροι τιμωρούνται με δύο χρόνια αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, καθώς βρέθηκαν θετικοί σε απαγορευμένες ουσίες. Η τιμωρία του Σταματόγιαννη ξεκινάει από τις 23 Ιουνίου και της Κεραμιδά από τις 27 Ιουνίου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey