Επιτυχημένο "Family Τρίαθλο" στη Μύρινα

29/10/2014 - 02:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 13:34


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας Λήμνου, το πρωί της Κυριακής, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, το «Family Τρίαθλο», που ξεπέρασε μάλιστα τις 100 συμμετοχές αθλητών και γονιών των τμημάτων στίβου και ΑΜΕΑ της Αθλητικής Ένωσης Λήμνου, καθώς επίσης και του τμήματος στίβου του Α.Ο. Ηφαιστία.

Όλοι οι συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν με πολύ ενθουσιασμό και μεγάλο ανταγωνισμό (ιδίως από τους μεγάλους), σημειώνοντας και καλές επιδόσεις, στο άλμα εις μήκος, στις ρίψεις (μπαλάκι) και στη σκυταλοδρομία με μεταφορά αντικειμένου. Σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκαν συμβολικά στεφάνια ελιάς.

Στη διοργάνωση απονεμήθηκαν και τα μετάλλια του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος στις κατηγορίες παμπαίδων και παγκορασίδων Β'. Συγκεκριμένα, πρώτευσαν οι Μιχάλης Κολώνας (1000μ), Νίκος Αρβανίτης (σφαιροβολία), Μαλαματένια Νικηφορίδου (60μ), Ελένη Μωραΐτη (μήκος), Ουρανία Λυρή (σφαιροβολία) και Ελίζα Λυρή (σφαιροβολία).

Στην εκδήλωση, που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου, παραβρεθήκαν μέλη της δημοτικής αρχής, καθώς επίσης παράγοντες των αθλητικών σωματείων και εκπρόσωποι φορέων του νησιού, μαζί με αρκετούς φίλους του κλασικού αθλητισμού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey