Το χάρηκαν με την ψυχή τους στην Αθλοκίνηση

30/10/2014 - 02:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 13:33


Με μεγάλη επιτυχία, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο (25/10) στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης οι 1οι Αγώνες στίβου της σεζόν 2014-2015 για τις Ακαδημίες της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης.

Περισσότερα από 100 παιδιά, ηλικίας 6 έως 12 ετών, συναγωνίστηκαν στα αγωνίσματα του άλματος εις μήκους και των 50μ, σε ένα θερμό περιβάλλον παρά τη βροχή που έπεφτε κατά διαστήματα.

Οι ακαδημίες της Αθλοκίνησης, που άνοιξαν τις πόρτες τους στα παιδιά στις αρχές του Σεπτέμβρη, έχουν έκτοτε υποδεχθεί πάνω από 200 διψασμένους για άθληση λιλιπούτειους αθλητές, τους οποίους έχουν αγκαλιάσει, προσφέροντάς τους διασκέδαση, σωματική εκπαίδευση και κοινωνική ένταξη.

Οι προπονητές, Ελένη Μαριγλή και Χάρης Πετρόπουλος, σε ανακοίνωση του συλλόγου ευχαριστούν όλους τους συμμετέχοντες, μικρούς αθλητές και εθελοντές, ανανεώνοντας το αγωνιστικό ραντεβού τους για τις αρχές του Δεκέμβρη, με το 2ο Αγώνα της σεζόν, ο οποίος θα επιφυλάσσει και μια καινοτομία για τα δεδομένα του νησιού μας, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, προσθέτοντας σε αυτόιν και το στοιχείο της έκπληξης...

 

 

Φωτογραφίες: Γιάννης Κατερίνης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey