Στον "Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας" ο Χμαϊντούχ!

06/11/2014 - 02:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 13:33


Μπροστά στη μεγαλύτερη έως τώρα πρόκληση της καριέρας του βρίσκεται ο, μαροκινής καταγωγής, αλλά Μυτιληνιός πλέον στη ψυχή και στις καριδές μας, μαραθωνοδρόμος Χουσεΐν Χμαϊντούχ, ο οποίος αναχωρεί την Παρασκευή για την Αθήνα με το βλέμμα στον "Αυθεντικό" Μαραθώνιο, όπως ονομάζεται από φέτος, της Κυριακής.

Ο αθλητής της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, κάτοχος του παλλεσβιακού ρεκόρ με 2 ώρες και 36 λεπτά από το 2013, έχει αφήσει... ανοιχτούς λογαριασμούς από τον περσινό αγώνα, όπου τοποθετήθηκε στο 2ο μπλοκ εκκίνησης από τους διοργανωτές, χωρίς να έχει έτσι ίσες δυνατότητες διάκρισης με τους υπόλοιπους κορυφαίους δρομείς. Το γεγονός ότι κατετάγη στη 19η θέση ανάμεσα σε 11000 δρομείς, δίνει το ερέθισμα ότι κάτι ακόμα καλύτερο μπορεί να ακολουθήσει φέτος. Ο ίδιος αποσκοπεί, ξεκινώντας πλέον από την κορυφή του αγώνα, σε έναν εντονότερο συναγωνισμό και ακολούθως σε ένα νέο ρεκόρ. που θα τον βάλει σε τροχιά ορίου ακόμα και για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο στη Βραζιλία, το 2016.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Μαροκινός δρομέας προπονείται με τον Χάρη Πετρόπουλο, ενώ έχει την ιατρική υποστήριξη του Δημήτρη και του Άκη Τάκα.

Να σημειωθεί, ότι στον 32o Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, είτε στους αγώνες δρόμου των 5 και 10 χιλιομέτρων ή του δυναμικού βαδίσματος, θα αγωνιστούν και άλλοι Λέσβιοι αθλητές, με την Ντενίζ Δημάκη στις γυναίκες να αποτελεί ένα από τα κορυφαία ονόματα.

Διαβάστε την ιστορία που συντορεφεύει τον Χμαϊντούχ Χουσεΐν από τη Δυτική Σαχάρα και το Μαρόκο μέχρι τη Λέσβο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey