Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για τον ανώμαλο δρόμο

10/02/2015 - 15:03

Εδώ και λίγες ημέρες έχουν ξεκινήσει οι πρώτοι αγώνες του κλειστού στίβου και προσεχώς αναμένεται η διεξαγωγή των πρώτων διοργανώσεων και στον ανοικτό.

Στη Λέσβο, η προετοιμασία των αθλητών μας συνεχίζεται κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, χωρίς να έχει δοθεί μέχρι σήμερα η παραμικρή λύση σχετικά με τις προπονήσεις των πρωταθλητών μας, είτε σε επίπεδο τρεξίματος, είτε αλμάτων, είτε ρίψεων και αποκατάστασης, πέρα από συνεχείς υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις, τις οποίες οι άνθρωποι του στίβου λαμβάνουν υπομονετικά από τη δημοτική αρχή και εν γένει την Πολιτεία εδώ και ένα σχεδόν χρόνο!

Στο αγωνιστικό σκέλος, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου είναι εκείνο που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον και την προσοχή τις προσεχείς ημέρες. Συγκεκριμένα, η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα την 1η Μαρτίου και σε αυτή αναμένεται να εκπροσωπηθεί και το νησί μας, με δύο αθλητές της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης.

Η Μιχαέλλα Φιάσκα (φωτό), πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 3.000μ της κατηγορίας κορασίδων, θα προσπαθήσει να επαναλάβει τον περσινό της θρίαμβο, ενώ στην κατηγορία των ανδρών και στο αγώνισμα των 10.000μ θα συμμετάσχει ο Κλαϊντίν Τερζίου, που μεταγράφηκε φέτος από την Ολυμπιάδα Μήθυμνας. Οι δύο αθλητές μας προπονούνται υπό τις οδηγίες του Γρηγόρη Κοντού, έχοντας μπει στην τελική ευθεία πλέον της προετοιμασίας τους.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey