Αρίστευσαν τα «Αρίσβεια»

12/05/2015 - 13:37

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο Ημιμαραθώνιος δρόμος Καλλονής «Αρίσβεια 2015», με διοργανωτή τον τοπικό Αρισβαίο και συμμετοχές που ξεπέρασαν τους 300 αθλητές σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Από τις 9 το πρωί, οι δρομείς ξεκίνησαν να διανύουν τα πρώτα μέτρα των διαδρομών που είχαν θεσπίσει οι διοργανωτές ανά κατηγορία, σε αποστάσεις που ξεκινούσαν από τα 1000μ για μαθητές δημοτικού, τα 1.500μ για μαθητές γυμνασίου, τα 2.000μ για μαθητές λυκείων, έως τα 5.000μ για ενηλίκους, τα 10.000μ δυναμικού βαδίσματος και φυσικά τα 21,1χλμ του ημιμαραθωνίου σε δημόσιο δρόμο. Φέτος μάλιστα, με αφορμή τη γιορτή της μητέρας την ημέρα της διοργάνωσης, πραγματοποιήθηκε και αγώνας για τις μητέρες συνολικής απόστασης 2.000μ! Οι διαδρομές των αγωνισμάτων είχαν κυκλική μορφή και διεξήχθησαν σε δημόσιους δρόμους στην ευρύτερη περιοχή του λεκανοπεδίου της Καλλονής.

Επικράτησε μεγάλος ενθουσιασμός και χαμόγελα από μικρούς και μεγάλους γι' αυτή την όμορφη διοργάνωση, που για δεύτερη φορά πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης και στους δρόμους της Καλλονής. Οι συμμετέχοντες έμειναν ενθουσιασμένοι από το επίπεδο των αγώνων, αφού οι άνθρωποι του Αρισβαίου Καλλονής, με την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου υπό την αιγίδα της οποίας πραγματοποιήθηκε ο ημιμαραθώνιος, είχαν προετοιμάσει τα πάντα, ώστε για ακόμα μία χρονιά να στεφθεί από επιτυχία.

Τόσο η διαδρομή, όσο και τα κέντρα ανεφοδιασμού των αθλητών, είχαν προβλεφθεί με απόλυτη οργάνωση, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς. Στο τέλος των αγώνων, πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις των νικητών κάθε απόστασης, με τους αθλητές να παραλαμβάνουν τα μετάλλιά τους, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια.  

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey