Πανέτοιμoι για Ναύπλιο

09/07/2015 - 12:35 Τελευταία τροποποίηση στις 09/07/2015 - 13:55

Στο Ναύπλιο χτυπά η καρδιά του ελληνικού στίβου το σαββατοκύριακο, αφού εκεί θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στις κατηγορίες παμπαίδων - παγκορασίδων Α'.

Στη διοργάνωση αναμένεται να συμμετάσχουν και αθλητές από τη Λέσβο, που θα επιχειρήσουν να πετύχουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις, που είναι ευχής έργο να συνδυαστούν και με ενα ή πρισσότερα μετάλλια.

Η Αθλοκίνηση Μυτιλήνης λαμβάνει μέρος με αποστολή οκτώ αθλητών και αθλητριών, η πολυπληθέστερη των τελευταίων ετών, την οποία θα συνοδεύσει στο Ναύπλιο ο προπονητής του συλλόγου Γρηγόρης Κοντός. Συγκεκριμένα, θα αγωνιστούν η Βάσω Μητσέλλη και η Χριστίνα Καλλιοτζή στον ακοντισμό, ο Ταξιάρχης Νησιώτης στα 1000μ, η Μαίρη Ντόνη στα 150μ, η Γεωργία Σελλούντου στα 300μ εμπόδια, ο Μιχάλης Κουσουνιάς στα 150μ, ο Πάνος Καπετανίδης στα 300μ και η Όλγα Φιάσκα στο βάδην.

Εκπροσώπηση ωστόσο θα υπάρξει και από τους υπόλοιπους συλλόγους στη Λέσβο. Συγκεκριμένα, από τον Αρισβαίο Καλλονής θα αγωνιστεί ο Μιχάλης Μαινεμενλής στα 300μ εμπόδια, από τον Αλκαίο Μυτιλήνης ο Πάνος Κουνής στα 80μ και στο άλμα εις μήκος, από την ΑΕΛΚ ο Σταύρος Σγουρνιός στα 1000μ και οι Αδαμαντία Ανθούσα και Πάμελα Ίμπρο στα 600μ. Στους αγώνες θα συμμετάσχουν ακόμα η ΑΕ Λήμνου με τους Δημήτρη Μωϋσή (1000μ, άλμα εις μήκος), Ευαγελία Ατζαμή (80μ, άλμα εις μήκος) και η Ηφαιστία Λήμνου με τη Δήμητρα Δεσποτέρη (σφαιροβολία, δισκοβολία)

Σε ανακοίνωσή της η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου εξέφρασε τη χαρά της για την πολυπληθή εκπροσώπηση του νησιού μας σε ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές στην προετοιμασία τους, λόγω των αθλητικών εγκαταστάσεων, με την ευχή το "νέο αίμα" του κλασικού αθλητισμού της Λέσβου και της Λήμνου να πραγματοποιήσει τους αγωνιστικούς του στόχους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey