Χαμόγελα στους Αγώνες Ακαδημιών της Αθλοκίνησης

19/10/2015 - 10:49 Τελευταία τροποποίηση στις 19/10/2015 - 11:09

Με συμμετοχή ρεκόρ πραγματοποιήθηκαν το πρωί του Σαββάτου οι πρώτοι αγώνες των Ακαδημιών της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης για τη σεζόν 2015-2016.

Συνολικά, 140 παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών "πλημμύρισαν" το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, γεμίζοντας χαρά τους δικούς τους ανθρώπους, που βρέθηκαν στις εξέδρες και παρακολούθησαν τους αγώνες. Συνάμα, και τους προπονητές τους, οι οποίοι παίρνουν δύναμη για να συνεχίσουν το έργο τους από τα χαμόγελα των λιλιπούτειων αθλητών και αθλητριών.

Οι ακαδημίες της Αθλοκίνησης δημιουργήθηκαν πριν από πέντε χρόνια με σκοπό να αναπτύξουν το άθλημα του στίβου από τις βάσεις του, δηλαδή στις μικρές ηλικίες, όπως συμβαίνει σε όλα τα προηγμένα κράτη του κόσμου, χωρίς οργανωμένη συλλογική προσπάθεια έως τότε στο νησί μας. Πλέον, με τα δεδομένα να έχουν μπει σε ένα σωστό δρόμο, τα παιδιά γεμίζουν καθημερινά το Στάδιο για τις προπονήσεις τους, ενώ οι επιτυχίες της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης την έχουν φέρει στην κορυφή των νησιωτικών σωματείων πανελλαδικά. Οι προπονητές του συλλόγου, κατανοώντας τη σημασία των τμημάτων υποδομής, προσπαθούν με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο να μεταδώσουν τις γνώσεις τους και την αγάπη τους για τον αθλητισμό στα παιδία, που αποτελούν άλλωστε και το μέλλον του τόπου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey