Στην 45η θέση όλης της χώρας η Αθλοκίνηση!

22/10/2015 - 15:57

Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε την αξιολόγηση των συλλόγων της δύναμής του για το έτος 2015, με την Αθλοκίνηση Μυτιλήνης να βελτιώνει τη θέση στον συγκεντρωτικό πίνακα, φιγουράροντας φέτος στην 45η θέση σε όλη την Ελλάδα!

Ωστόσο, ο σύλλογος της Λέσβου απώλεσε τα πρωτεία στο Αιγαίο, αφού ο ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 από τη Ρόδο κατετάγη στην 26η θέση, εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως διαθέτει στις τάξεις του την πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, Νικόλ Κυριακοπούλου, που κατέκτησε μέσα στη χρονιά το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και ακολούθως, το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που διεξήχθη στο Πεκίνο της Κίνας. Να σημειωθεί ότι στην αξιολόγηση των σωματείων του ΣΕΓΑΣ, υπολογίζονται οι βαθμοί που συγκεντρώνουν στους διασυλλογικούς αγώνες και στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών.

Από πλευράς βορείου Αιγαίου, η Αθλοκίνηση Μυτιλήνης βρίσκεται στην 45η θέση, ο Αρισβαίος Καλλονής στην 162η θεση, η ΑΕ Λέσβου Καλλονής στην 173η θέση, η ΑΕ Λήμνου στην 213η θέση, ο Αλκαίος Μυτιλήνης στην 216η θέση και η Ολυμπιάδα Μήθυμνας στην 240η θέση.

Δείτε αναλυτικά τους πίνακες αξιολόγησης ολων των αθλητικών συλλόγων στο στίβο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey