Επίσκεψη Σεβαστή σε Μυτιλήνη και Καλλονή!

04/02/2016 - 14:38

Στη Μυτιλήνη θα βρεθεί την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλης Σεβαστής, συνοδευόμενος από τον Τεχνικό Σύμβουλο Ανάπτυξης, υπεύθυνο για τα νησιά του Αιγαίου, κ. Μάρκο Καλούδη, προκειμένου να επιβλέψουν τη σωστή προετοιμασία της διοργάνωσης των «28ων Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων στίβου», οι οποίοι προγραμματίζονται να διεξαχθούν στο Στάδιο "Κ. Κεντέρης" της Καλλονής 24-25 Σεπτεμβρίου 2016.

Οι δύο παράγοντες της Ομοσπονδίας, μαζί με μέλη του ΔΣ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου και εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής αναμένεται να επισκεφθούν το Δημοτικό Στάδιο «Κ.Κεντέρης», ενώ επίσης θα έχουν επαφές με τα μέλη-προπονητές των σωματείων της Καλλονής. Ακολούθως, θα μεταβούν και στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης όπου στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με θέμα την ενημέρωση των σωματείων για τον κλασικό αθλητισμό. Η σύσκεψη θα ξεκινήσει στις 17:30 παρουσία του Δ.Σ. της Ένωσης, αντιπροσώπων, μελών, προπονητών όλων των σωματείων, αλλά και κριτών του στίβου.

Είναι πλέον γνωστό ότι στον ΣΕΓΑΣ ετοιμάζονται για... εκλογές και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, οι επισκέψεις αυτές έχουν και προεκλογικό χαρακτήρα. Σε κάθε περίπτωση, ας βγει κάτι θετικό για τον κλασικό αθλητισμό της Λέσβου και τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey