Γύρισε άπραγος ο Σεβαστής!

12/02/2016 - 15:46

Στη Λέσβο βρέθηκαν ο Γεν. Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλης Σεβαστής και ο Τεχν. Σύμβουλος, υπεύθυνος για το Αιγαίο, κ. Μάρκος Καλούδης προκειμένου να επισκεφθούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού και αν συναντηθούν με τους τοπικούς φορείς, ωστόσο δεν κατόρθωσαν να συναντήσουν ούτε τον Γεν. Γραμματέα Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιαννέλλη ούτε τον Δήμαρχο Λέσβου, κ. Γαληνό, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων!

Μετά την περσινή ματαίωση των 28ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου, που είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στην Καλλονή, η αναστάτωση που δημιουργήθηκε ήταν έντονη σε όλη την αιγαιοπελαγίτικη οικογένεια του κλασικού αθλητισμού. Ο ΣΕΓΑΣ, θεωρώντας πολύ σημαντική τη διοργάνωση και τη συνέχιση αυτού του ιστορικού θεσμού, που αποτελεί τον κυρίαρχο αγωνιστικό στόχο της νεολαίας του Αιγαίου κάθε χρονιά, ανταλλάσσοντας εμπειρίες σε μια αθλητική συνάντηση όλων των νησιών, ξεκίνησε φέτος από νωρίς τις ενέργειές του για την όσο δυνατόν καλύτερη προετοιμασία και οργάνωση της φετινής διεξαγωγής τους, στην Καλλονή το διήμερο 24-25 Σεπτεμβρίου.

Την Τετάρτη (10/2) επισκέφτηκαν τη Λέσβο οι δύο διοικητικοί παράγοντες του ΣΕΓΑΣ, που μετέβησαν στο «Κώστας Κεντέρης» της Καλλονής, συνοδευόμενοι από τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης. Εκεί, μαζί με τον Πρόεδρο του Σταδίου κ. Σ. Βουγιούκα περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις, είδαν από κοντά τις μέχρι τώρα εργασίες, σχολιάζοντας ωστόσο και τα προβλήματα που υπάρχουν στον ελαστικό τάπητα, τονίζοντας πως θα πρέπει ο Δήμος Λέσβου να προχωρήσει άμεσα στην απαραίτητη ανακατασκευή του κατεστραμμένου και επικίνδυνου για τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών ελαστικού τάπητα, καθώς επίσης και εξοπλίσει το Στάδιο με απαραίτητα όργανα, για τη διεξαγωγή των αγώνων το Σεπτέμβρη. 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στην αίθουσα Τύπου του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με την παρουσία μελών του Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου, αντιπροσώπων, προπονητών των σωματείων και Κριτών. Ο κ. Σεβαστής ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για θέματα που αφορούν γενικά τον αθλητισμό και ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΣΕΓΑΣ και ο στίβος, ενώ ο κ. Καλούδης ενημέρωσε για τεχνικά θέματα και διατάξεις που αφορούν την αγωνιστική περίοδο του 2016.

Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε με ενημερωτική συζήτηση για τις προσπάθειες-ενέργειες που γίνονται από τον ΣΕΓΑΣ και την ΕΑΣ Λέσβου για τη διεξαγωγή των 28ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων στην Καλλονή. Οι δύο εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο διάστημα, ώστε να συζητήσουν και με τους τοπικούς φορείς για τον προγραμματισμό και τις απαραίτητες ενέργειες, ως προς την ομαλή διεξαγωγή της φετινής διοργάνωσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey