Θετική παρουσία από Χατζίου και Αργυρού

15/02/2016 - 17:03

Με δύο αθλητές της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης εκπροσωπήθηκε η Λέσβος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Πέτρος Χατζίου συμμετείχε στο άλμα επί κοντώ των ανδρών, περνώντας με επιτυχία το 4,95μ επίδοση που τον κατέταξε στην 5η θέση σε έναν αγώνα με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Κι αυτό γιατί όχι απλά συμμετείχε ο Κώστας Φιλιππίδης (5,70μ) που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο, αλλά επειδή ο παίδας Μάνος Καραλής κατάφερε να πετύχει παγκόσμιο ρεκόρ στην κατηγορία του, περνώντας τα 5,53μ!

Η Μαρίτα Αργυρού έλαβε μέρος το Σάββατο στα 400μ, όπου με επίδοση 59.16 έμεινε στη 13η θέση της συνολικής κατάταξης και οριακά εκτός ημιτελικών. Η Μυτιληνιά πρωταθλήτρια τα πήγε περίφημα και αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη κορασίδα στο αγώνισμα, έχοντας να αντιμετωπίσει πολύ πιο έμπειρες αθλήτριες στους προκριματικούς. Την Κυριακή, η Αργυρού έτρεξε και στα 200μ, όπου κατέλαβε την 21η θέση στη συνολική κατάταξη με χρόνο 26.95. Ασφαλώς και η παρουσία της είχε οφέλη σε επίπεδο εμπειριών, σε ένα αγώνισμα μάλιστα που δεν είναι συνηθισμένη να συμμετέχει. 

Στο Πανελλήνιο του Κλειστού Στίβου έλαβε μέρος και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία ο Λημνιός άλτης του μήκους Μιχάλης Μερτζανίδης, που ανήκει πλέον στον Ολυμπιακό και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 7,68μ! Ενώ μια αθλήτρια που αγωνίστηκε επί σειρά ετών στον Αρισβαίο Καλλονής και πλέον ανήκει στον ΣΑΠΚ Νεάπολης, η Μαργαρίτα Ντίνα, τερμάτισε στην 5η θέση των 3.000μ γυναικών με 10:25.44.  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey