Εξαιρετική παρουσία για τη Λέσβο

05/04/2017 - 15:52 Τελευταία τροποποίηση στις 05/04/2017 - 15:56

Με 12 αθλητές και αθλήτριες συμμετείχε ο Νομός Λέσβου στη Β’ Φάση των Σχολικών Αγώνων στίβου για τα λύκεια της χώρας. Ο τελικός απολογισμός των πέντε πρώτων, δύο δεύτερων και τεσσάρων τρίτων θέσεων κρίνεται απόλυτα ικανοποιητικός, αφού όλοι οι αθλητές μας διακρίθηκαν και αρκετοί εξ’ αυτών θα συνεχίσουν και στη τελική φάση της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στην Πάτρα, στις 4 Μαΐου.

Στους αγώνες του ομίλου μας έλαβαν μέρος μαθητές-αθλητές από τους Νομούς Λέσβου, Χίου, Σάμου, Κυκλάδων, Δωδεκανήσου, Βοιωτίας και Πειραιά.

Την 1η θέση στα αγωνίσματά τους και συνάμα την πρόκριση τους στην τελική φάση των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων στίβου εξασφάλισαν η Μαντώ Ανθούσα (ΓΕΛ Καλλονής) στα 1.500μ, η Μαρίτα Αργυρού (2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης) στα 200μ, η Βάσω Μητσέλλη (Πειραματικό Λύκειο Μυτιλήνης) στον ακοντισμό, ο Παναγιώτης Βουγιούκας (Λύκειο Άγρας) στα 2.000μ στιπλ και η Γεωργία Σελούντου (Λύκειο Γέρας) στα 400μ εμπόδια.

Την 2η θέση, με σοβαρές ελπίδες για πρόκριση, κατέκτησαν η Μέλπω Μπαράκη (2ο Λύκειο Μυτιλήνης) στον ακοντισμό και η Δήμητρα Δεσποτέρη (Λύκειο Μούδρου) στη σφαιροβολία.

Στην 3η θέση τερμάτισε ο Μιχάλης Κουσουνιάς (Πειραματικό Λύκειο Μυτιλήνης) στα 100μ, η Χριστίνα Καλλοντζή στον ακοντισμό, η Αργυρώ Βερβέρη (2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης) στη σφαιροβολία και η Μαρία Βέλου (Λύκειο Πολιχνίτου) στα 2.000 στιπλ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στους αγώνες των 100μ συμμετείχε και ο Μιχάλης Γιαννάκης (Λύκειο Καλλονής), που ωστόσο δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο.

Στην τελική φάση της διοργάνωσης προκρίθηκαν άνευ αγώνα οι τρεις βαδίστριες, Δέσποινα Κελεμένη, Όλγα Φιάσκα και Μαρία Ντόνη.

Φωτογραφίες | Θεόφιλος Μυζίκας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey