Για το καλύτερο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ Α'

14/07/2017 - 15:05 Τελευταία τροποποίηση στις 14/07/2017 - 15:27

Στη Χαλκίδα χτυπάει η καρδιά του κλασικού αθλητισμού το σαββατοκύριακο, με τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος παμπαίδων - παγκορασίδων Α'. Για ακόμα μια φορά οι σύλλογοι της Λέσβου θα λάβουν μέρος στους αγώνες με αρκετούς αθλητές και αθλήτριες, στοχεύοντας να διατηρήσουν την παράδοση που θέλει το νησί μας να σημειώνει μεγάλες επιτυχίες στις αντίστοιχες διοργανώσεις των αναπτυξιακών ηλικιών.

Η Αθλοκίνηση Μυτιλήνης θα συμμετάσχει με 5 αθλητές και αθλήτριες, μερικοί εκ των οποίων έχουν την κορυφαία φετινή επίδοση στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Αθηνέλλης στη σφαιροβολία και η Κασσάνδρα Ντερβίση στα 1.000μ, ενώ ο Κωνσταντίνος Θεριουδάκης που θα αγωνιστεί στα 3.000μ κατέχει την 5η καλύτερη επίδοση. Θα αγωνιστούν ακόμα ο Παντελής Μαυρογιώργης στα 300μ και η Βικτώρια Τσαλίκη στα 300μ με εμπόδια. Την αποστολή συνοδεύουν στη Χαλκίδα οι προπονητές Γρηγόρης Κοντός και Χάρης Πετρόπουλος.

Η ΑΕ Λέσβου Καλλονής θα πάρει μέρος επίσης με 5 αθλήτριες και συγκεκριμένα τη Δανάη Κουνή στα 300μ, τη Μαρία Κουμαρά στον ακοντισμό και τις Κλεβίσα Χότζα, Γεωργία Κοντάρα και Μαρία Γκάγκαλη στα 3.000μ βάδην. Μαζί τους βρίσκεται και ο προπονητής Σταύρος Κιουλάφας.

Πολυάριθμη είναι και η αποστολή του Αρισβαίου Καλλονής, με την Ελπίδα Σταμπουλή στα 3.000μ βάδην, την Κατερίνα Τζινιέρη στα 80μ, τη Χαραλαμπία Πραγκαστή στα 2.000μ, τον Στρατή Τζιμή στα 300μ με εμπόδια και τον Κωνσταντίνο Καραγιάννη στα 5.000μ βάδην.

Ο Αλκαίος Μυτιλήνης θα συμμετάσχει με τον Γιώργο Παπαφιλίππου στα 3.000μ, ο Αρίων Μυτιλήνης με τη Μαρία Κάσσου στα 600μ και τη Δέσποινα Κανλή στα 300μ με εμπόδια. Επίσης, ο Φιλαθλητικός Μυτιλήνης λαμβάνει μέρος με την Εμμανουέλα Αμπουλού στον ακοντισμό.

Εκπροσώπηση θα έχει όμως και η Ολυμπιάδα Μήθυμνας με την Παρασκευή Παπάζογλου στο άλμα εις ύψος, όπως και η ΑΕ Λήμνου με τον Μιχάλη Κολώνα στα 1.000μ. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey