Σημαντική χορηγία για Χατζίου!

26/10/2017 - 09:32

Ο Πέτρος Χατζίου ζει στην Αθήνα πλέον, όπου προπονείται με τον Μανώλη Καραγιάννη στο άλμα επί κοντώ, ωστόσο παραμένει ενεργός αθλητής της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης.

Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει ο τόπος, υπάρχουν επιχειρηματίες που δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους για τον στίβο, στηρίζοντας τους αθλητές με χορηγίες. Μια τέτοια εξασφάλισε και η Αθλοκίνηση για τον πρωταθλητή του επί κοντώ, ο οποίος προπονείται επαγγελματικά και επιδιώκει φέτος να βελτιώσει αισθητά το ατομικό του ρεκόρ, πρωταγωνιστώντας στις εγχώριες διοργανώσεις.

Εδώ και λίγες ημέρες, τον αθλητή -που έκανε τις πρώτες του επιτυχίες υπό τις οδηγίες του Γρηγόρη Κοντού- στηρίζει χορηγικά το ταξιδωτικό γραφείο "Paris Tours" του Πάρη Μολυβιάτη, προσφέροντάς του έτσι τη δυνατότητα να αφοσιωθεί απερίσπαστος στην προετοιμασία του εν όψει των επίσημων αγώνων στον κλειστό στίβο, που θα ξεκινήσουν με τη νέα χρονιά, αλλά και μετ' έπειτα στον ανοικτό, φλερτάροντας και με την κατάρριψη του παλλεσβιακού ρεκόρ.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Πέτρος Χατζίου κατέκτησε το 2017 το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κάτω των 23 ετών, ενώ ήταν και 5ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των ανδρών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey