Εντυπωσιακή η Τσαλίκη στον Άγιο Κοσμά!

30/01/2018 - 13:13

Ημερίδα κλειστού στίβου πραγματοποιήθηκε στο προπονητήριο του Αγίου Κοσμά το Σάββατο, με τη Λέσβο να εκπροσωπείται από την Βικτώρια Τσαλίκη που εντυπωσίασε παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Η αθλήτρια της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης έλαβε μέρος στο αγώνισμα των 60μ με εμπόδια της κατηγορίας παγκορασίδων Α'. Μετείχε στη 2η σειρά, που ήταν και η καλύτερη βάσει χρόνων, με την Τσακίκη να τερματίζει στη 2η θέση και μάλιστα με χρόνο 9.96, κατεβαίνοντας για πρώτη φορά τα 10 δευτερόλεπτα. Για την ιστορία την 1η θέση κέρδισε η Μελίνα Πειμανίδη (Κολέγιο Αθηνών) με 9.88 και στην 3η θέση τερμάτισε η Θεοδώρα Αζά (Κολέγιο Αθηνών) με 10.12.

Αναμφίβολα η επίδοση της Μυτιληνιάς αθλήτριας είναι άκρως ελπιδοφόρα, αφού έρχεται να συμπληρώσει το «γαϊτανάκι» ταλαντούχων παιδιών από τη Λέσβο, που διακρίνονται στον κλασικό αθλητισμό, κρατώντας ψηλά τη σημαία του νησιού σε κάθε διοργάνωση. Η Τσαλίκη λογίζεται ως μια εξαιρετικά ελπιδοφόρα αθλήτρια των υψηλών εμποδίων στο νησί μας και μάλιστα το καλοκαίρι θα προσπαθήσει να διακριθεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας της στη Χαλκίδα, στο ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνισμα των 80μ με εμπόδια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey