Στο Κύπελλο Ρίψεων η Μπαράκη

06/02/2018 - 11:39

Την επιβράβευση των κόπων της, αλλά και της υπομονής της μετά από ένα μεγάλο διάστημα συντηρητικής προπόνησης λόγω τραυματισμού, βλέπει πλέον η Μέλπω Μπαράκη που διακρίνεται στον ακοντισμό.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας της κατηγορίας παγκορασίδων του 2016, που κατέκτησε την 4η θέση στο περσινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στις κορασίδες, επιλέχθηκε στις αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στο προπονητικό καμπ ρίψεων της Εθνικής Ελλάδας το τριήμερο 16-18 Μαρτίου. Πρόκειται για μια διαδικασία στην οποία θα λάβουν μέρος οι καλύτεροι αθλητές και οι καλύτερες αθλήτριες της χώρας μας σε όλες τις ηλικίες, περνώντας από το «μικροσκόπιο» των ομοσπονδιακών προπονητών τις δύο πρώτες ημέρες. Στις 18 του Μάρτη θα αγωνιστούν στο Κύπελλο Ρίψεων της Θεσσαλονίκης, που διεξάγεται κάθε χρόνο στο «Καυτανζόγλειο» στάδιο.

Η Μέλπω Μπαράκη ξεκίνησε την καριέρα της στον Φιλαθλητικό Μυτιλήνης και το καλοκαίρι μεταγράφηκε στην Αθλοκίνηση. Προπονείται με τον Γρηγόρη Κοντό και έχει στόχο μεγάλα πράγματα για φέτος, σε μια χρονιά απαλλαγμένη από προβλήματα τραυματισμών, που της στέρησαν ένα μετάλλιο πέρυσι. Η Λέσβος έχει μεγάλη παράδοση στον ακοντισμό, αφού εκτός της Αγγελικής Τσιολακούδη (επίσης αθλήτριας του Γρηγόρη Κοντού), διακρίσεις στο πρόσφατο παρελθόν είχαν και η Πηνελόπη Πετρέλλη με την Βαρβάρα Ζώχου. Φυσικά, κανείς δεν πρέπει να ξεχνά πως εξίσου ταλαντούχα είναι και η έτερη πρωταθλήτρια του ακοντισμού στην Αθλοκίνηση Μυτιλήνης, Βάσω Μητσέλλη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey