Κεραμιδά: «Πάντα χαρούμενη που τρέχω για την Ελλάδα»

29/06/2018 - 13:54 Τελευταία τροποποίηση στις 29/06/2018 - 14:13

Η Γρηγορία Κεραμιδά προκρίθηκε στον τελικό των 200μ στους Μεσογειακούς Αγώνες 2018, που διεξάγονται στην Ταραγόνα της Ισπανίας και λίγο πριν την αποψινή της κούρσα μίλησε αποκλειστικά στο «SL» για την επιτυχία της, την πορεία της προετοιμασίας της, αλλά και τα συναισθήματα που της προκαλεί κάθε εκπροσώπηση της Ελλάδας σε διεθνείς διοργανώσεις.

Η 28χρονη Καλλονιάτισσα σπρίντερ έτρεξε σε 23.79 τον ημιτελικό, πετυχαίνοντας τον καλύτερο φετινό της χρόνο, ωστόσο περιμένει ακόμα περισσότερα στις επόμενες κούρσες της μέσα στη χρονιά δεδομένου ότι έχει ατομικό ρεκόρ 23.25 στα 200μ.

«Είμαι πάντα χαρούμενη που εκπροσωπώ τη χώρα μου σε μεγάλες διοργανώσεις και πάντα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, όπως έκανα και τώρα, στην Ισπανία. Δεδομένου ότι η προπόνηση δεν πήγε τόσο καλά, όπως περίμενα φέτος, ακόμα δεν έχω κάνει πολλούς αγώνες. Είμαι όμως πολύ ευχαριστημένη από την παρουσία μου εδώ, στους Μεσογειακούς Αγώνες. Ήταν εξάλλου ο πρώτος μου στόχος, μια πρόκριση στον τελικό.»

Αναφορικά με το πώς προσδοκά να εξελιχθεί η σεζόν της στον ανοικτό στίβο, η Γρηγορία Κεραμιδά συμπλήρωσε: «Θέλω να πιστεύω πως αργότερα, με τις κούρσες που θα έχω τρέξει, θα αρχίσω να βρίσκω τα πατήματα μου και να βγαίνουν καλύτερες επιδόσεις. Η συμμετοχή μου και μόνο όμως στον τελικό, απόψε, ήταν μια επιτυχία για μένα.»

Να σημειωθεί ότι ο αποψινός τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 21:25 (ώρα Ελλάδας), με την Κεραμιδά να τρέχει στον 1ο διάδρομο, αφού δυστυχώς προκρίθηκε με την 8η καλύτερη επίδοση από τις δύο ημιτελικές σειρές. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey