Πάει και στην Ολυμπιάδα νέων της Αργεντινής η Φιάσκα!

05/07/2018 - 12:46

Η Όλγα Φιάσκα ζει τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής της και οι ευχάριστες ειδήσεις είναι απανωτές. Μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στα 5.000μ βάδην του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάτω των 18 ετών στο Γκιορ της Ουγγαρίας, ήρθε μια ακόμα σημαντική διάκριση, αφού η Μυτιληνιά δευτεραθλήτρια Ευρώπης πλέον θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και στην κορυφαία διοργάνωση της ηλικίας της.

Συγκεκριμένα, η Φιάσκα θα αγωνιστεί στο βάδην στους Ολυμπιακούς Αγώνες νέων, που φέτος θα διεξαχθούν στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής από 1 έως 12 Οκτωβρίου, στο Στάδιο Μονουμεντάλ, σε 28 διαφορετικά αθλήματα. Πρόκειται για μια διοργάνωση που διεξάγεται μεταξύ αθλητών και αθλητριών από όλο τον κόσμο, ηλικίας 15 έως 18 ετών, οι οποίοι έχουν κερδίσει τη συμμετοχή τους με βάση τις διακρίσεις τους στα αντίστοιχα πρωταθλήματα κάθε ηπείρου. Με το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε η Φιάσκα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 έχει εξασφαλισμένη μια θέση στην εθνική ομάδα, ενώ μαζί στην αποστολή θα βρίσκεται και η Μαρία Σεφεριάδη, που τερμάτισε στην 6η θέση του τελικού στα 5.000μ βάδην.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες νέων διεξάγονται επίσης κάθε τέσσερα χρόνια, όπως και το κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη. Φέτος θα λάβουν χώρα για τρίτη φορά. Είχαν προηγηθεί το 2010 οι Αγώνες στη Σιγκαπούρη και το 2014 στο Νάντζινγκ της Κίνας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey