Επέστρεψε η «ασημένια» Φιάσκα [vid]

09/07/2018 - 19:01 Τελευταία τροποποίηση στις 10/07/2018 - 17:02

Στη Μυτιλήνη βρίσκεται από νωρίς το πρωί η δευτεραθλήτρια Ευρώπης στα 5.000μ βάδην κάτω των 18 ετών, Όλγα Φιάσκα, επιστρέφοντας από τη διοργάνωση του Γκιορ στην Ουγγαρία. Την πρωταθλήτρια της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, αλλά και τον προπονητή της Γρηγόρη Κοντό, υποδέχθηκαν στο Αεροδρόμιο «Οδυσσέας Ελύτης» συγγενείς, φίλοι, παράγοντες της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου, αλλά και εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής.

Λίγο μετά τις 06:30 το πρωί, η Όλγα Φιάσκα και ο Γρηγόρης Κοντός βγήκαν από την αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου και όσοι τους περίμεναν ξέσπασαν σε παρατεταμένα χειροκροτήματα. Η 17χρονη βαδίστρια, που τερμάτισε στη 2η θέση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ18, με το ασημένιο μετάλλιο κρεμασμένο στο λαιμό της έπεσε στις αγκαλιές συγγενών και φίλων, που ήθελαν να τη συγχαρούν για την τεράστια επιτυχία της. Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου τους υποδέχθηκε με ανθοδέσμες και επαίνους, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες της πρωινής πτήσης, κοιτούσαν με ενθουσιασμό, ρωτώντας να μάθουν περισσότερα για τη σπουδαία επιτυχία της πρωταθλήτριάς μας.

Μιλώντας στην κάμερα του «SL», που ήταν το μοναδικό Μέσο ενημέρωσης στο αεροδρόμιο τη στιγμή της άφιξης, η Όλγα Φιάσκα και ο Γρηγόρης Κοντός ευχαρίστησαν όσους βρέθηκαν τόσο πρωί εκεί για να την υποδεχθούν, ενώ παρά την ταλαιπωρία του ταξιδιού η δευτεραθλήτρια Ευρώπης ήταν περιχαρής που επέστρεψε στη Μυτιλήνη και στα αγαπημένα της πρόσωπα με το ασημένιο μετάλλιο. Χωρίς αυτό να σημαίνει ωστόσο, ότι δεν είχε απαιτήσεις από τον εαυτό της ακόμα και για το χρυσό.

Δείτε στο βίντεο του «SL» την υποδοχή της Όλγας Φιάσκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey