«Είμαι τόσο χαρούμενη!»

17/03/2019 - 19:22 Τελευταία τροποποίηση στις 17/03/2019 - 20:08

Η Όλγα Φιάσκα κατόρθωσε στο Λουγκάνο της Ελβετίας να πιάσει το όριο πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στο Μπόρας της Σουηδίας και στις πρώτες δηλώσεις της δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της. 

Μιλώντας στο "SL", η πρωταθλήτρια της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι τόσο χαρούμενη. Ο αγώνας έγινε σε μια καταπληκτική διαδρομή και χαίρομαι που κατάφερα να πετύχω το στόχο μου. Ένιωθα πολύ καλά γενικά, και ψυχολογικά. Αισθάνομαι ότι έφυγε ένα βάρος με το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 και πλέον μπορώ να επικεντρωθώ στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις μου μέχρι τότε.»

Ο προπονητής της Αθλοκίνησης και ομοσπονδιακός τεχνικός, Γρηγόρης Κοντός, αναφερόμενος στον αγώνα του Λουγκάνο, επεσήμανε: «Είμαστε ικανοποιημένοι. Βέβαια δε σας κρύβω ότι ήθελα ένα χρόνο κάτω από 48 λεπτά, με βάση την προετοιμασία της και τις επιδόσεις της στις τελευταίες προπονήσεις. Είμαι ευχαριστημένος όμως, γιατί η Όλγα έβγαλε μια κούρσα με υπερβολική τακτική. Τώρα που απελευθερώθηκε από το άγχος της πρόκρισης, θα κατεβάσει ακόμα περισσότερο το χρόνο της στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20. Είμαι βέβαιος.»

Δεν παρέλειψε μάλιστα να στείλει τις ευχαριστίες του από το Λουγκάνο: «Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Λέσβου, καθώς και τον κ. Παναγιώτη Τρύφων, για την κάλυψη των εξόδων του ταξιδιού στην Ελβετία, ώστε να λάβει μέρος η Όλγα σε έναν αγώνα τόσο υψηλού επιπέδου. Γεγονός που βοήθησε στο να επιτευχθεί το όριο πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20. Για ακόμα μια φορά η Όλγα δικαίωσε τις προσδοκίες όσων πιστεύουν στις δυνατότητες της και στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται από όλους μας, με τόσο κόπο, κόντρα σε πολλές αντιξοότητες.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey