«Σπουδαίες επιτυχίες παρά τις πρωτόγονες συνθήκες προπόνησης»

15/07/2020 - 14:19

Συγχαρητήριες επιστολές απέστειλε ο Βουλευτής Ν.Λέσβου και Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Μπουρνούς, προς τα σωματεία του στίβου σε Λέσβο και Λήμνο, που επέστρεψαν με 10 μετάλλια συνολικά από το πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 στο στίβο, στον Άγιο Κοσμά.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπουρνούς δήλωσε: «Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές, στους προπονητές καθώς και στην διοίκηση του Α.Ο Ηφαιστία Κοντοπουλίου Λήμνου για την εξαιρετική τους εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ-16.

Τα 3 χρυσά και τα 2 χάλκινα μετάλλια καθώς και η συνολική παρουσία του Σύλλογου στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα του ΣΕΓΑΣ αποδεικνύουν, για άλλη μια φορά, την πολύ καλή και οργανωμένη δουλειά που γίνεται στα σωματεία του Νομού μας, τα οποία, δυστυχώς, αναγκάζονται να προπονούνται, σε πολλές περιπτώσεις, σε πρωτόγονες και εντελώς ακατάλληλες συνθήκες.

Ως Βουλευτής του Νόμου αλλά και ως Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ είμαι πάντα στη διάθεσή σας να συνδράμω σε οποιαδήποτε προσπάθεια των ερασιτεχνικών αθλητικών μας σωματείων προκειμένου να ανεβάσουμε τον αθλητισμό τόσο της Λήμνου όσο και της Λέσβου στη θέση που του αξίζει.»

Επιπρόσθετα, αναφερόμενος στις επιτυχίες της Αθλοκίνησης και του Φιλαθλητικού Μυτιλήνης ανέφερε: «Οι εξαιρετικές εμφανίσεις και διακρίσεις των αθλητών της Αθλοκίνησης και του Φιλαθλητικού Μυτιλήνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ-16 μας γεμίζουν χαρά, ικανοποίηση κι ελπίδα για την περαιτέρω ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού στο νησί μας.

Με μεθοδική δουλειά και συνεχή προσπάθεια, οι αθλητές και οι προπονητές μας καθώς και οι άνθρωποι που με πολύ κόπο εξασφαλίζουν την βιωσιμότητα και την εύρυθμη λειτουργία των συλλόγων, προβάλλουν με το καλύτερο τρόπο τον Νομό μας σε όλη την χώρα.

Θερμά συγχαρητήρια!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey