Μεγάλη άτυχη η Μαργαρίτα Ντίνα

15/06/2013 - 11:04 Τελευταία τροποποίηση στις 15/06/2013 - 11:25

Ntina_Margarita_3000m_stipl_2013Η ατυχία χτύπησε την πόρτα της Μαργαρίτας Ντίνα, που προετοιμαζόταν για τη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα νέων, το οποίο ξεκινά σήμερα στις Σέρρες.

Η αθλήτρια του Αρισβαίου Καλλονής τραυματίστηκε στην προπόνηση, όταν στην προσπάθειά της να πηδήξει ένα εμπόδιο, χτύπησε το γόνατό της. Η διάγνωση των γιατρών έδειξε ράγισμα της επιγονατίδας, κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστεί ακινησία για τις επόμενες έξι εβδομάδες.

Η δίψα της Μαργαρίτας για να συμμετάσχει στη διοργάνωση ήταν τεράστια, ωστόσο οι γιατροί ξεκαθάρισαν πως θα μπορούσε να πάθει μεγαλύτερη ζημιά και έτσι για να αποφευχθεί το χειρουργείο, θα παραμείνει εκτός αγώνων όλο το καλοκαίρι.

Έχοντας πετύχει την κορυφαία φετινή επίδοση φέτος στα 3.000μ με φυσικά εμπόδια στην κατηγορία της, η Μαργαρίτα Ντίνα ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για μετάλλιο. Μάλιστα σε αγωνιστικό τεστ πριν λίγες ημέρες, είχε βελτιώσει το χρόνο της κατά 10 δευτερόλεπτα, σε σχέση με εκείνον που πέτυχε (12:25.0) στους διασυλλογικούς αγώνες της Μυτιλήνης, γεγονός που αποδεικνύει πως βρισκόταν σε εξαιρετική φόρμα.

Το "SL" εύχεται στην αθλήτρια του Αρισβαίου καλή δύναμη και αναπόφευκτα, υπομονή. Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε, όμως αυτό θα καθυστερήσει λίγο...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey