Kids' Athletics από την ΑΕ Λήμνου

17/06/2013 - 14:35

kids-athleticsΗ Αθλητική Ένωση Λήμνου και ο Οργανισμός Εκπαίδευσης δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου, συνδιοργανώνουν τον Παλλημνιακό αγώνα «KIDS’ ATHLETICS ΙΟΥΝΙΟΣ 2013», βασισμένο στο πρόγραμμα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Στίβου, IAAF, με στόχο τη γνωριμία των παιδιών με τα αγωνίσματα του Στίβου μέσα από το ομαδικό παιχνίδι.

Πριν την έναρξη των αγώνων θα γίνει επίδειξη αγωνισμάτων στίβου από αθλητές της ΑΕ Λήμνου και παρουσίαση του τμήματος στίβου Α.Μ.Ε.Α της ΑΕΛ.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Ιουνίου, με ώρα έναρξης τις 19:00, στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας Λήμνου.

Τα αγωνίσματα χωρίζονται σε τρείς βασικές κατηγορίες: α) Αγωνίσματα δρόμου, β) Άλματα και γ) Ρίψεις για όλα τα παιδιά, ηλικίας από 6 έως 12 χρόνων, ανεξαρτήτου φύλου και εθνικότητας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των μικρών αθλητών-τριων θα γίνονται δεκτές από τις 19:00 έως και 19:45 πριν την έναρξη του αγώνα, στη γραμματεία που θα λειτουργεί στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και μετάλλιο, ενώ οι απονομές θα γίνουν στο χώρο των αγώνων μετά την ολοκλήρωση των αγωνισμάτων.

Σε ανακοίνωσή του, το τμήμα Στίβου της ΑΕΛ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον ΟΕΠΑ του Δήμου Λήμνου για την αμέριστη συμπαράστασή του, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ν. Λέσβου για την εμπιστοσύνη της. Τους χορηγούς της ομάδας: Βιβλιοπωλείο ΕΣΤΙΑ του κ. Δανιήλ, τον κ. Βαρτεβανιάν αντιπρόσωπο της NESTLE ICE CREAM, το πρακτορείο ΟΠΑΠ των αδερφών Ντινιάκου, τις ανδρικές & παιδικές κομμώσεις του κ. Κοντογιάννη για την οικονομική τους βοήθεια, όλους τους εθελοντές, γονείς και παιδιά για την συμμετοχή τους καθώς και τα ΜΜΕ για την προβολή της διοργάνωσης.

Kids_Athletics_Limnos

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey