Ολοκληρώνει την προετοιμασία του ο Χατζίου

19/11/2013 - 14:21 Τελευταία τροποποίηση στις 19/11/2013 - 14:35

Xatziou_kypella_Athlokinisi1Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του μπήκε πλέον ο Πέτρος Χατζίου, που θα ταξιδέψει στις 24 Νοεμβρίου για την Μπραζίλια, εκεί όπου διεξάγεται η παγκόσμια "Γυμνασιάδα", μια διοργάνωση αντάξια ενός παγκόσμιου πρωταθλήματος, με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών της υφηλίου, οι οποίοι εκπροσωπούν ηλικιακά τα σχολεία τους.

Ο Μυτιληνιός επικοντιστής θα εκπροσωπήσει φυσικά εκτός από το 4ο ΓΕΛ Μυτιλήνης, την Αθλοκίνηση και κατ’ επέκταση τη Λέσβο, έχοντας στο πλευρό του σε αυτή τη σπουδαία διοργάνωση και τον προπονητή του Γρηγόρη Κοντό, που θα ταξιδέψει μαζί του στη χώρα της λατινικής Αμερικής, προσφέροντάς του μια ακόμα χείρα βοηθείας, την οποία στερήθηκε το καλοκαίρι στο σπουδαίο αθλητικό ραντεβού του Ντόνετσκ, στην Ουκρανία.

Ο Χατζίου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα επιδιώξει στη "Γυμνασιάδα" να σπάσει το φράγμα των 5 μέτρων! Μάλιστα, η σκληρή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις εδώ και καιρό κάνει πιθανή ακόμα και μια επίδοση κοντά στα 5,20μ, που θα του επιτρέψει να πιάσει το όριο για το επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία εφήβων και νεανίδων, το οποίο θα διεξαχθεί στο Γιουτζίν του Όρεγκον, το ερχόμενο καλοκαίρι. Η Ομοσπονδία ανακοίνωσε μάλιστα τους 16 αθλητές και αθλήτριες, που βρίσκονται στο σχεδιασμό για την κορυφαία αυτή διοργάνωση, με τον Χατζίου να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να ταξιδέψει στη δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey