Πετάει για Βραζιλία ο Χατζίου

25/11/2013 - 13:17

Xatziou_Petros_Epi_Konto2Το υπερατλαντικό ταξίδι θα πραγματοποιήσει ο Μυτιληνιός επικοντιστής Πέτρος Χατζίου, για να πάρει μέρος στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα, που διεξάγεται στην πόλη Μπραζίλια, της χώρας της "σάμπα".

Ο πρωταθλητής Ελλάδας, που ανήκει στο σύλλογο της Αθλοκίνησης, θα εκπροσωπήσει στη Βραζιλία το 4ο Λύκειο Μυτιλήνης, αφού πρόκειται ουσιαστικά για μια διοργάνωση που παραπέμπει σε μικρό παγκόσμιο πρωτάθλημα, αλλά αφορά τη σχολική κοινότητα ανά την υφήλιο.

Ο Χατζίου ταξιδεύει στην αμερικανική ήπειρο, έχοντας στο πλευρό του τον προπονητή του Γρηγόρη Κοντό, ο οποίος είναι δεδομένο πως θα του παράσχει κάθε δυνατή υποστήριξη πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα του. Η ελληνική αποστολή αναχωρεί αύριο από την Αθήνα, μέσω Λονδίνου, με προορισμό αρχικά το Σάο Πάολο. Από εκεί θα μεταβεί ξανά αεροπορικώς για την Μπραζίλια, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες.

Σε δηλώσεις του στην αθλητική εφημερίδα «ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ» ο κ. Κοντός τόνισε: «Ο Πέτρος πηγαίνει στη Γυμνασιάδα με στόχο να σπάσει το φράγμα των 5 μέτρων. Η προετοιμασία που έχουμε πραγματοποιήσει όλο αυτό το διάστημα μας δίνει το δικαίωμα να ευελπιστούμε ακόμα και για μία πιο μεγάλη επίδοση, αρκεί να μας ευνοήσει ο καιρός, που δυστυχώς αυτές τις μέρες στη Βραζιλία είναι βροχερός. Το άλμα επί κοντώ είναι ένα αγώνισμα, που επηρεάζεται έντονα από τις καιρικές συνθήκες. Αν βοηθηθούμε λοιπόν από τον καιρό, ίσως βγει και το μεγάλο άλμα.»

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey