Στο ΣΕΦ και ο Μερτζανίδης

07/02/2014 - 14:10 Τελευταία τροποποίηση στις 07/02/2014 - 14:28

mertzanidis_mikos_hellas1Το Σαββατοκύριακο διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην κατηγορία ανδρών και γυναικών, με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών της χώρας.

Ανάμεσά τους, εκτός από τον Πέτρο Χατζίου και την Ιωάννα Λιτσολλάρη της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, θα βρίσκεται και ο Λημνιός αθλητής του μήκους Μιχάλης Μερτζανίδης. Ο πρώην άλτης της ΑΕ Λήμνου στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο αποδέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού και θα αγωνιστεί έτσι για πρώτη φορά με τα χρώματα του νέου του συλλόγου.

Μιλώντας στο "SL", ο Μιχάλης Μερτζανίδης τόνισε πως "πηγαίνει στο ΣΕΦ με στόχο να κάνει ένα άλμα πάνω από τα 7,80μ", επίδοση που αν επιτευχθεί θα αποτελεί μάλιστα και ατομικό του ρεκόρ (7,75μ). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λημνιός άλτης ήταν 3ος πέρυσι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, έχοντας ρεκόρ 8,05μ στον ανοικτό στίβο.

Ο αγώνας επιλογής -με όριο τα 7,30μ- θα διεξαχθεί το πρωί του Σαββάτου (8/2) στις 11:30, ενώ ο τελικός έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της ίδιας μέρας (19:40).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey