Φλερτάρει με το Σόποτ η Κεραμιδά!

07/02/2014 - 14:26

Keramida_Greece1Πανέτοιμη να διεκδικήσει μια ακόμα συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση, είναι η Γρηγορία Κεραμιδά που θα αγωνιστεί το Σαββατοκύριακο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο αγώνισμα των 60μ.

Η πρωταθλήτριά μας από την Καλλονή ξεκίνησε ελπιδοφόρα τη σεζόν πριν μια εβδομάδα, στην πρώτη ημερίδα της σεζόν στο υπόγειο του Αλεξανδρείου Μελάθρου στη Θεσσαλονίκη, πετυχαίνοντας διαδοχικά ατομικά ρεκόρ στα 60μ, με επίδοση αρχικά 7.50 και εν συνεχεία 7.42.

Στο ΣΕΦ, η Κεραμιδά θα παλέψει με διπλό στόχο. Εκτός από μια θέση στο βάθρο των νικητριών, η μεγάλη πρόκληση είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του κλιεστού στο Σόποτ της Πολωνίας. Εκεί, όπου για να βρεθεί η εκπρόσωπός μας, θα πρέπει να πιάσει το όριο πρόκρισης που είναι 7.32.

Βάσει των συμμετοχών τα 60μ των γυναικών, μετά από αρκετά χρόνια, αναμένεται να είναι από τα πιο ενδιαφέροντα αγωνίσματα του διημέρου. Κι αυτό γιατί εκτός της Κεραμιδά, θέση στο βάθρο διεκδικούν η Μαρία Γάτου με 7.35 φέτος, ψάχνοντας επίσης το όριο, όπως επίσης η Ειρήνη Βασιλείου που έτρεξε την περασμένη Κυριακή σε 7.62 και η Ελισάβετ Πεσιρίδου που έχει κάνει την απόσταση σε 7.52.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey