Tέλος ο κλειστός για την Κεραμιδά!

20/02/2014 - 14:54 Τελευταία τροποποίηση στις 20/02/2014 - 15:02

Keramida_Greece1Την απόφασή της να μη συνεχίσει τον κλειστό φέτος και να επικεντρωθεί στην προετοιμασία της για τον ανοικτό στίβο, εν όψει των καλοκαιρινών της αγωνιστικών υποχρεώσεων, γνωστοποίησε στη «ΡΕΒΑΝΣ» η χάλκινη Πανελληνιονίκης των 60μ Γρηγορία Κεραμιδά.

Η πρωταθλήτριά από την Καλλονή πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της για να πιάσει το όριο συμμετοχής στο Παγκόσμιο της Πολωνίας, όμως έχασε το πολύτιμο εισιτήριο μόλις για τέσσερα εκατοστά του δευτερολέπτου κι έτσι, παρά το γεγονός ότι ήταν τόσο κοντά σε μια ακόμα μεγάλη διεθνή διοργάνωση, προτίμησε να στρέψει το βλέμμα της στα… καλύτερα που έρχονται.

Εξάλλου, για την Κεραμιδά, όπως και κάθε άλλη αθλήτρια της χώρας μας, θα ήταν πολύ δύσκολο να βρει αγώνες στο εξωτερικό ώστε να διεκδικήσει τις πιθανότητές της να βρεθεί στο Σόποτ και δεδομένης της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, κάτι τέτοιο ήταν πρακτικά ανέφικτο, αφού οι εναπομείνουσες διαθέσιμες διοργανώσεις πραγματοποιούνται σε κωνσταντινούπολη, Πράγα και Βερολίνο.

Πάντως, η Καλονιάτισσα σπρίντερ έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αφού μέσα σε δύο εβδομάδες βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ στα 60μ τρεις φορές, ξεκινώντας με 7.42 σε ημερίδα στο «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο» και εν συνεχεία με 7.38 και 7.36 στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η ίδια, μιλώντας στην εφημερίδα «ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ» εξήγησε: «Αποφάσισα να μη συνεχίσω στο κλειστό στίβο. Ήδη ξεκίνησα προπονήσεις για τον ανοικτό, εκεί όπου φέτος έχω στόχο κυρίως τα 200μ. Προτίμησα δηλαδή να μπω σε ρυθμό προπονήσεων, ώστε να προετοιμαστώ κατάλληλα για τις διοργανώσεις που ακολουθούν…».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey