Θα τρέξει στον ανώμαλο δρόμο η Φιάσκα!

20/02/2014 - 14:59 Τελευταία τροποποίηση στις 20/02/2014 - 15:15

Fiaska_Mixella_medal_Aristandros1Παρά το γεγονός πως η κατάσταση με τις προπονήσεις του στίβου στη Μυτιλήνη έχει φτάσει στο σημείο... μηδέν, με τους αθλητές να μη γνωρίζουν πότε, πώς και πού ακριβώς θα γυμναστούν, η Λέσβος θα εκπροσωπηθεί και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου.

Συγκεκριμένα, στη διοργάνωση που θα διεξαχθεί την Κυριακή στα Τρικαλα, θα λάβει μέρος η αθλήτρια της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης Μιχάελλα Φιάσκα, η οποία κατά την περσινή περίοδο σημείωσε την καλύτερη επίδοση (7:03.6) στο αγώνισμα των 2.000μ της κατηγορίας παγκορασίδων, έχοντας μάλιστα μεγάλη διαφορά χρόνου από τις υπόλοιπες αθλήτριες που συμπλήρωσαν την πρώτη τριάδα.

Η Φιάσκα αναχωρεί την Παρασκευή από τη Μυτιλήνη, πεισμωμένη για μια καλή εμφάνιση στα Τρίκαλα, παρά τις σημαντικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι οι πρωταθλητές μας στον κλασικό αθλητισμό, με την ελπίδα πως μια ακόμα μεγάλη διάκριση σε πανελλήνιο επίπεδο θα στρέψει επιτέλους το βλέμμα των τοπικών αρχόντων στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το άθλημα και τα οποία επιζητούν άμεσες λύσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey