Αναχωρεί για Τουρκία ο Μερτζανίδης

21/02/2014 - 11:22 Τελευταία τροποποίηση στις 21/02/2014 - 12:15

Mertzanidis_barcelona_2012Ξεκίνησε σήμερα το ταξίδι της με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας στίβου, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο.

Το πρωί, οι αθλητές που αποτελούν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναχώρησαν για την Πόλη, γεμάτοι φιλοδοξίες για καλές εμφανίσεις και γιατί όχι νέα μετάλλια, σε μια διοργάνωση που πάντοτε προσφέρει πολλά χαμόγελα και υψηλές διακρίσεις για τη "γαλανόλευκη".

Ανάμεσα στα 15 μέλη της αποστολής βρίσκεται και ο Λημνιός πρωταθλητής του μήκους Μιχάλης Μερτζανίδης, που θα επιδιώξει να ξεπεράσει τον ευατό του πετυχαίνοντας ακόμα ένα ατομικό ρεκόρ, όπως πρόσφατα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, το οποίο πιθανότατα θα του χαρίσει και μια θέση στο βάθρο των νικητών.

Ο Μερτζανίδης σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ" επεσήμανε: «Ταξιδεύω στην Κωνσταντινούπολη θέλοντας να κάνω μια ανάλογη εμφάνιση με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου έκανα ατομικό ρεκόρ. Εξαρχής ο μεγάλος μου στόχος για φέτος είναι ένα άλμα στα 8 μέτρα, ώστε να πιάσω το όριο πρόκρισης και να βρεθώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των ανδρών, που θα πραγματοποιηθεί στη Ζυρίχη τον Αύγουστο.»

Για την ιστορία, η Εθνική ομάδα θα συμμετάσχει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα με τους εξής αθλητές: Στεργιούλης - Γάτου (60μ.), Δημητράκης - Μαρινάκου (1.500 μ.), Δουβαλίδης - Πεσιρίδου (60 μ. εμπ.), Τσάκωνας-Μερτζανίδης (Μήκος), Μάστορας-Κυριακοπούλου (Υψος), Πατσουκάκης-Μάνου (Επί κοντώ), Σοφάνη (Σφαιροβολία).

Δείτε σε βίντεο το άλμα-ρεκόρ του Μερτζανίδη (7,86μ) στο ΣΕΦ που του χάρισε το ασημένιο μετάλλιο

{youtube}Jy87o4n5Qc4{/youtube} 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey