Μετάλλια για Δημάκη και Ντίνα

25/02/2014 - 17:05

Deniz_Dimaki_Anomalos_2014_TrikalaΣτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου έλαβαν μέρος όμως και δύο ακόμα αθλήτριες, που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο συνδέονται με τη Λέσβο.

Ο λόγος για την Ντενίζ Δημάκη με καταγωγή από τη Λέσβο, που στο παρελθόν ανήκε στο τμήμα τριάθλου του Άτλαντα Μυτιλήνης και πλέον αγωνίζεται με τον ΓΑΣ Ιλισσό. Η πρωταθλήτριά μας, που ζει μόνιμα στην Αθήνα, έτρεξε στα 8.000μ της κατηγορίας γυναικών και κατάφερε να τερματίσει στη 2η θέση με χρόνο 28:29.0, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο. Την πρωτιά στην κούρσα κέρδισε η Σοφία Ρήγα (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος που διένυσε την απόσταση σε 28:18.0, ενώ στην 3η θέση κατετάγη η Μάγδα Γαζέα (ΑΓΕ Ζακύνθου) με επίδοση 28:40.0.

Ntina_Margarita_anomalos_trikalaΚατά ένα τρόπο η Λέσβος εκπροσωπήθηκε και στην κατηγορία των νεανίδων, με την πρώην αθλήτρια του Αρισβαίου Καλλονής Μαργαρίτα Ντίνα, που πλέον διαμένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και ανήκει στο σύλλογο του ΣΑΠΚ Νεάπολης.

Η Ντίνα, που έκανε τα πρώτα της βήματα στο Στάδιο «Κώστας Κεντέρης» και μετρά αρκετές διακρίσεις στις αναπτυξιακές ηλικίες με τον Αρισβαίο, τερμάτισε στην 3η θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στα 4.000μ των νεανίδων, σημειώνοντας χρόνο 15:10.0. Την πρωτιά κέρδισε η Σταυρούλα Χρυσαειδή (ΟΦΚΑ Οδυσσέας) με χρόνο 14:31.0 και ακολούθησε στη 2η θέση η Ζωή Ανδρικοπούλου (Αναγέννηση Λαμίας) με επίδοση 14:58.0.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey