Χαμηλά ο Μερτζανίδης στην Πόλη

25/02/2014 - 17:10

Mertzanidis_Barcelona_mikosΣτην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο Μιχάλης Μερτζανίδης, συμμετέχοντας στην αποστολή της Εθνικής ομάδας που έλαβε μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Η Ομοσπονδία είχε στείλει στην Πόλη δύο άλτες του μήκους, εκτός του Λημνιού πρωταθλητή και τον Γιώργο Τσάκωνα, ο οποίος τελικά ήταν εκείνος που αγωνίστηκε, εκπροσωπώντας το εθνόσημο, με την επίδοσή του να μετρά ως προς τη βαθμολογία της χώρας μας. Ο Μερτζανίδης συμμετείχε τελικά εκτός συναγωνισμού τελικά, προσπαθώντας για μια καλή επίδοση προς επιβεβαίωση της καλής κατάστασης στην οποία βρίσκεται.

Έχοντας καλύτερο άλμα στα 7,54μ σίγουρα δε θα έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από τον αγώνα του, μιας και δύο εβδομάδες νωρίτερα στο ΣΕΦ πέταξε στα 7,86μ σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ. Ωστόσο, αν διαγωνιζόταν κανονικά στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, βάσει των υπολοίπων επιδόσεων, θα κατακτούσε το χάλκινο μετάλλιο αφήνοντας έτσι στην 4η θέση τον Τσάκωνα, που είχε μεν καλύτερο άλμα στα 7,52μ, ανέβηκε δε στο βάθρο των νικητών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey