Πρωτιές στους σχολικούς και τώρα... Αθήνα!

28/03/2014 - 11:41 Τελευταία τροποποίηση στις 28/03/2014 - 13:59

Αποστολή εξετελέσθη για τους αθλητές - μαθητές της Λέσβου, που συμμετείχαν με αξιώσεις στους Σχολικούς Αγώνες, έχοντας στόχο μια διάκριση ικανή να τους το εισιτήριο για διεθνείς διοργανώσεις κλασικού αθλητισμού, εκπροσωπώντας τα σχολεία αλλά και την ίδια τη χώρα.

Συγκεκριμένα, οι Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες αποτελούν κριτήριο για τη στελέχωση της Εθνικής ομάδας παίδων - κορασίδων που θα συμμετάσχει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, καθώς επίσης και για τους προκριματικούς της "μικρής ολυμπιάδας" των ίδιων κατηγοριών, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Στην Α' Φάση των σχολικών αγώνων στην κατηγορία των λυκείων, Λιτσολλάρη, Φιάσκα, Θεριουδάκης και Χατζίου έκαναν το... αυτονόητο και πήραν την πρωτιά στα αγωνίσματά τους, παρά τα σημαντικά προβλήματα που παρατηρούνται στις προπονήσεις τους μετά το κλείσιμο του Δημοτικού Σταδίου, το οποίο... άνοιξε πάντως για το αγώνισμα του άλματος επί κοντώ, εκεί όπου ο Χατζίου πέρασε τα 4.60μ, αφού δεν υπάρχει στρώμα στο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής.

Στον ακοντισμό, ο Φάνης Θεριουδάκης "κάρφωσε" το ακόντιο στα 58,80μ, η Μιχαέλλα Φιάσκα έτρεξε τα 3.000μ σε 11:56.0, ενώ η Ιωάννα Λιτσολλάρη δε δυσκολεύτηκε να επικρατήσει στα 200μ με επίδοση 26.50. Και οι τέσσερις αθλητές μας, που ανήκιυν στην Αθλοκίνηση Μυτιλήνης, θα αγωνιστούν έτσι στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες, οι οποίοι θα διεξαχθούν στην Αθήνα 8 και 9 Απριλίου, με στόχο ανάλογες πρωτιές μεταξύ των κορυφαίων της χώρας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey