Βολή για... Εθνική ο Θεριουδάκης!

02/04/2014 - 13:28 Τελευταία τροποποίηση στις 02/04/2014 - 21:11

Therioudakis_Panou_akontismos_2014Η εντυπωσιακή βολή του Φάνη Θεριουδάκη στους Σχολικούς Αγώνες, με την οποία "κάρφωσε" το ακόντιο στα 58,80μ ήταν ικανή για να τον συμπεριλάβει στην Εθνική ομάδα.

Ο νεαρός ακοντιστής της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, που προπονείται υπό τις οδηγίες του παλιού Λέσβιου πρωταθλητή Γιώργου Πάνου (φωτό), επιλέχθηκε από την Ομοσπονδία για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αφού είχε την καλύτερη επίδοση στην Α' Φάση των σχολικών αγώνων πανελλαδικά.

Έτσι θα αγωνιστεί φορώντας το εθνόσημο στους Βαλκανικούς Αγώνες παίδων - κορασίδων, που θα διεξαχθούν στις 15 Μαΐου στη Σερβία, με στόχο μια ακόμα καλύτερη βολή που θα του επιτρέψει να δώσει συνέχεια στην παρουσία του στις διεθνείς διοργανώσεις. Εξάλλου ακολουθούν οι Προκριματικοί Αγώνες Ολυμπιακών Αγώνων για τις ίδιες κατηγορίες στο Αζερμπαϊτζάν στις 1-3 Ιουνίου.

Αναμφίβολα, μια σπουδαία εξέλιξη για τον Φάνη Θεριουδάκη, που έχει εντυπωσιάσει από πέρυσι με τις εμφανίσεις του σε ένα αγώνισμα που η Λέσβος έχει βγάλει σπουδαίους αθλητές στο παρελθόν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey