Μετ' εμποδίων οι προπονήσεις!

02/04/2014 - 20:40 Τελευταία τροποποίηση στις 02/04/2014 - 21:12

hurdles1Έντονα δυσαρεστημένη, σε βαθμό αγανάκτισης πλέον, είναι η κοινότητα του στίβου στη Μυτιλήνη με την ανοργανωσιά και την αναλγησία των υπευθύνων ως προς την εξασφάλιση της ομαλής προετοιμασίας των πρωταθλητων μας εν όψει των σπουδαίων διοργανώσεων που πλησιάζουν επικίνδυνα.

Μετά το κλείσιμο του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης, λόγω της ανακατασκευής του, θα περίμενε κανείς πως το πρόβλημα με τους χώρους προπόνησης των αθλητών στίβου θα είχε λυθεί. Ωστόσο, με επιστολή τους στο "SL" γονείς αθλητών καταγγέλουν πως η Δημοτική Αρχή όχι μόνο δεν έπραξε τα δέοντα για την επίλυση του θέματος που δημιουργήθηκε εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων, αλλά συναντούν καθημερινά επιπρόσθετα προβλήματα.

Τελευταίο "επεισόδιο" στο συγκεκριμένο "σίριαλ", το γεγονός πως σύμφωνα με την καταγγελία των γονέων, οι υπεύθυνοι του Δήμου απαγόρευσαν στους αθλητές των ρίψεων να χρησιμοποιούν το Στάδιο "Κώστας Κεντέρης", παρά το ότι πλέον οδεύουμε προς την τελική ευθεία και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, οπότε η προετοιμασία είναι αναμφίβολα πιο αναγκαία από ποτέ. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ζητήθηκε από τους αθλητές του στίβου να μην προπονηθούν την Πέμπτη στο γήπεδο, επειδή έχει προγραμματίσει εκεί τη δική της προπόνηση η ομάδα νέων της ΑΕΛΚ (Κ20), ενώ το Σάββατο ενημερώθηκαν πως το Στάδιο θα παραμείνει κλειστό για εκείνους, αφού θα προετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής ανάμεσα στην ΑΕΛΚ Κ20 και τον Πανθρακικό Κ20. 

Θυμίζουμε ότι μετά το κλείσιμο του "Ταρλά", η συμφωνία που επιτεύχθηκε με τη Δημοτική Αρχή προέβλεπε προπονήσεις των αθλητών του στίβου από τη Μυτιλήνη κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο στο "Κώστας Κεντέρης". Ωστόσο, όπς επισημαίνεται, ο Δήμος Λέσβου καλύπτει τα έξοδα της μετακίνησης με λεωφορείο μόνο μία φορά την εβδομάδα και τις υπόλοιπες μέρες οι αθλητές μετακινούνταν με οχήματα συγγενών και φίλων.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι γονείς που αγανακτισμένοι καλούν τους δημοτικούς άρχοντες να πάρουν θέση, λύνοντας επιτέλους το πρόβλημα. Σε διαφορετική περίπτωση υπόσχονται πως η αντίδρασή τους στον εμπαιγμό που υφίστανται όλο αυτό το διάστημα, θα είναι αμείλικτη στις επερχόμενες εκλογές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey