Δυσαρέσκεια με φόντο τις προπονήσεις

03/04/2014 - 15:11

track_field_shoesΤο "SL" σας ενημέρωσε από χθες για την έντονη δυσαρέσκεια γονέων αθλητών του στίβου, που είναι αναγκασμένοι το τελευταίο διάστημα να προπονούνται στην Καλλονή, μετά τα όσα έγιναν τις τελευταίες ώρες.

Τελικώς, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ μετά την καταγγελία των γονέων στην ιστοσελίδα μας για το θέμα των ρίψεων στο γήπεδο του Λεκανοπεδίου, λόγω της προετοιμασίας του για τον κυριακάτικο αγώνα της ΑΕΛΚ Κ20 με τον Πανθρακικό Κ20, το θέμα φαίνεται να βρίσκει τη λύση του.

Πριν λίγη ώρα ο ομοσπονδιακός προπονητής Γρηγόρης Κοντός, με παρέμβασή του στο "SL" θέλησε να προσωποποιήσει τη δυσαρέσκειά του έναντι του γεωπόνου Νίκου Κουκούλα, επισημαίνοντας πως εκείνος δημιούργησε θέμα με τις προπονήσεις, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως από τη Δημοτική Αρχή, τόσο ο κ. Αστυρακάκης όσο και ο κ. Κυπαρίσσης προσπάθησαν να δώσουν λύση και να κατεβάσουν τους τόνους, σε μια προσπάθεια να εξυπηρετηθούν όλοι δίχως γκρίνιες και εντάσεις.

Τελικώς, κάτι τέτοιο φαίνεται πως θα γίνει, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του "SL", οι αθλητές του Στίβου θα προπονηθούν κανονικά το Σάββατο στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης".

Σε επικοινωνία μας με τον γεωπόνο Νίκο Κουκούλα, ο ίδιος ανέφερε στο "SL" ότι πρότεινε στον Γρηγόρη Κοντό να πραγματοποιηθούν οι ρίψεις τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, επικαλούμενος τις 12 ώρες που απαιτούνται χονδρικά για την προετοιμασία του αγωνιστικού χώρου, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα ΑΕΛΚ-Πανθρακικός για το πρωτάθλημα νέων της Super League. Μάλιστα, επεσήμανε την ανθρώπινη πλευρά του ζητήματος, αφού αν ξεκινήσει το απόγευμα θα είναι αναγκασμένος να ολοκληρώσει τις εργασίες το πρωί της Κυριακής, έχοντας μείνει όλη τη νύχτα στο Στάδιο. Εξήγησε όμως ότι από τη στιγμή που δεν ήταν διατεθειμένοι να κάνουν τη συγκεκριμένη εξυπηρέτηση λόγω των ειδικών συνθηκών με τον αγώνα, οι προπονήσεις του στίβου θα γίνουν βάσει του προγράμματος που έχει εκπονηθεί σε συνεργασία του νομικού προσώπου και των αθλητικών σωματείων.

Σε κάθε περίπτωση, είναι δεδομένο πως η Δημοτική Αρχή όφειλε να έχει προλάβει τις εξελίξεις με τις δικαιολογημένες αντιδράσεις γονιών και αθλητών, αφού η αγωνιστική περίοδος στον κλασικό αθλητισμό είναι στην τελική της ευθεία με σημαντικές διοργανώσεις να ακολουθούν, που εν πολλοίς θα κρίνουν και το μέλλον των παιδιών, που συμμετέχουν στους αγώνες αυτούς. Και είναι απορίας άξιο, αφού τέθηκαν εξαρχής ζητήματα ανθρώπινης φύσης (δεν είναι και ότι πιο φυσιολογικό να εργάζονται μεταμεσονύκτιες ώρες για κούρεμα και πάτημα χόρτου οι υπάλληλοι του Σταδίου), γιατί ο Δήμος Λέσβου δεν πήρε την απόφαση να ζητήσει από την ομάδα της Καλλονής να τελέσει τον αγώνα πρωταθλήματος σε κάποια άλλη έδρα του νησιού, όπως γινόταν σχεδόν όλη τη σεζόν μέχρι σήμερα...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey