Διευκρινίσεις από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου

04/04/2014 - 14:49

Hurdle_stivos3Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου για το θέμα που προέκυψε με τις προπονήσεις των αθλητών του στίβου στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής, παίρνοντας το μέρος των αθλητών της και του Ομοσπονδιακού προπονητή Γρηγόρη Κοντού στη "διαμάχη" με τον γεπώνο του Δήμου Λέσβου, χαρακτηρίζοντας "αυθαίρετες τις αποφάσεις του" ως προς την απαγόρευση χρήσης του αγωνιστικού χώρου για τις ρίψεις.

Αναλυτικά: "Μετά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καλλονής με την απαγόρευση των προπονήσεων στους αθλητές-τριες του Κλασικού Αθλητισμού των σωματείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου (την Πέμπτη και το Σάββατο) , ενώ υπήρχε έγγραφη άδεια από το Νομικό Πρόσωπου Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου και συνεννόηση με την επιτροπή Διοίκησης του Δημοτικού Σταδίου Καλλονής, το Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου σας ενημερώνει για τα παρακάτω:

Κατόπιν επαφών διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε έπειτα από την αυθαίρετη πρωτοβουλία του γεωπόνου Νίκου Κουκούλα, ο οποίος και κατά το παρελθόν έχει δημιουργήσει προβλήματα και αναστατώσεις στο πρόγραμμα των αγώνων και των προπονήσεων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου και στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Από το Νομικό Πρόσωπο Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου του έγιναν οι ανάλογες συστάσεις και έτσι οι προπονήσεις των αθλητών-τριών συνεχίζονται κανονικά στο Δημοτικό Στάδιο Καλλονής «Κώστας Κεντέρης» ,βάση του εγκεκριμένου εβδομαδιαίου προγράμματος κάθε Τρίτη-Πέμπτη και Σάββατο από ώρα 16:00 – 18:30 μ.μ.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Λέσβου κ. Δημήτρη Βουνάτσο, το Νομικό Πρόσωπο Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου τον κ. Αστυρακάκη και κ. Κυπαρίσση, με τους οποίους έχουμε άριστη συνεργασία και συμπαράσταση σε θέματα που αφορούν τον κλασικό αθλητισμό, όπως και για την αγορά νέων καλυμμάτων προστασίας των στρωμάτων του ύψους και του άλματος επί κοντώ του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey