Τέσσερις πρωτιές στη Β' Φάση των Σχολικών

08/04/2014 - 16:44 Τελευταία τροποποίηση στις 08/04/2014 - 17:32

Therioudakis_Fiaska_Litsollarh_Xatziou_Kontos_OAKA1Άκρως θετική ήταν η παρουσία των τεσσάρων μαθητών - πρωταθλητών μας, που έλαβαν μέρος στη Β' Φάση των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων στο Στίβο.

Με πολύ καλές επιδόσεις και οι τέσσερις εκπρόσωποί μας κατέκτησαν πρωτιές στα αγωνίσματα όπου έλαβαν μέρος, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τη συνέχεια της διοργάνωσης, στην τελική της φάση, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα, ο Φάνης Θεριουδάκης κέρδισε στον ακοντισμό με βολή στα 58,40μ, η Ιωάννα Λιτσολλάρη ήταν πρώτη στα 200μ με χρόνο 26.20, η Μιχαέλλα Φιάσκα επικράτησε στα 3.000μ με επίδοση 11:09.0 και ο Πέτρος Χατζίου νίκησε στο επί κοντώ με άλμα στα 4,50μ.

Και οι τέσσερις αθλητές, που ανήκουν στην Αθλοκίνηση Μυτιλήνης, φλερτάρουν με το υψηλότερο σκαλί του βάθρου και απαιτείται πλέον μια ακόμη καλή αγωνιστική ημέρα για να κατακτήσουν την κορυφή μεταξύ των κορυφαίων του στίβου στις κατηγορίες τους, αφού δεν είναι υπερβολή να πει κανείς πως το επίπεδο της διοργάνωσης συγκρίνεται με αυτό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος,

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey