Κυκλοφόρησε το περιοδικό της Αθλοκίνησης

10/04/2014 - 15:09 Τελευταία τροποποίηση στις 10/04/2014 - 15:22

Athlokinisi_Periodiko_2014Μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία, που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά, ανέπτυξε η Αθλοκίνηση Μυτιλήνης εκδίδοντας ένα περιοδικό αναφορικά με τις επιτυχίες του συλλόγου τη σεζόν που πέρασε.

Συγκεκριμένα, στην έντυπη αυτή έκδοση των 50 σελίδων περιγράφονται εκτενώς όλες οι διακρίσεις των πρωταθλητών και των πρωταθλητριών της Αθλοκίνησης, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που έφεραν το σύλλογο στην 1η θέση των νησιωτικών σωματείων σύμφωνα με την κατάταξη του ΣΕΓΑΣ για το 2013.

Η καλόγουστη και εμπεριστατωμένη δουλειά που έχει γίνει, χάρη στο μεράκι ενός εκ των προπονητών της Αθλοκίνησης, του Χάρη Πετρόπουλου, συγκεντρώνει όλες τις διοργανώσεις όπου οι αθλητές του συλλόγου έλαβαν μέρος, τις επιδόσεις τους σε αναλυτικούς πίνακες, σχολιασμό των αγώνων, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. 

Η Αθλοκίνηση Μυτιλήνης διανέμει την έκδοση στη συμβολική τιμή των 5€, ώστε να καλυφθεί το κόστος της. Οι ενδιαφερόμενοι γισ να το αποκτήσουν, μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του συλλόγου μέσα από τη σελίδα τους στο κοινωνικό δίκτυο "facebook" (ΕΔΩ).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey