Στη μάχη των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων

06/05/2014 - 13:54 Τελευταία τροποποίηση στις 06/05/2014 - 14:05

Therioudakis_Fiaska_Litsollarh_Xatziou_Kontos_OAKA1Το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων ξεκίνησε το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου στην Αθήνα και ολοκληρώνεται αύριο, με τη συμμετοχή αθλητών - μαθητών από την Ελλάδα και την Κύπρο, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις, μέσω των οποίων θα επιδιώξουν να βρεθούν στις πρώτες θέσεις των αγωνισμάτων τους.

Στους αγώνες λαμβάνουν μέρος ορισμένα από τα καλύτερα ονόματα στις κατηγορίες εφήβων, νεανίδων, παίδων και κορασίδων, που διεκδικούν τη συμμετοχή τους στις κορυφαίες διοργανώσεις της σεζόν. Ανάμεσά τους και τέσσερα παιδιά από τη Λέσβο και συγκεκριμένα την Αθλοκίνηση Μυτιλήνης, που στοχεύουν πολύ ψηλά και θα θεωρηθεί τεράστια έκπληξη -βάσει των επιδόσεών τους- αν δεν ανέβουν στο βάθρο.

Ο λόγος για τη νεάνιδα Ιωάννα Λιτσολλάρη που θα τρέξει στα 200μ, την κορασίδα Μιχαέλλα Φιάσκα στα 3.000μ, τον έφηβο Πέτρο Χατζίου στο άλμα επί κοντώ και τον παίδα Φάνη Θεριουδάκη στον ακοντισμό. Και οι τέσσερις αθλητές μας ρίχνονται στη μάχη το απόγευμα, με στόχο το καλύτερο δυνατό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη (6/5)
19:15 - Επι κοντώ (τελικός) - Πέτρος Χατζίου
19:25 - 200μ (τελικός) - Ιωάννα Λιτσολλάρη
19:50 - Ακοντισμός (τελικός) - Φάνης Θεριουδάκης
20:15 - 3.000μ (τελικός) - Μιχαέλλα Φιάσκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey