Πάτησε Αζερμπαϊτζαν το "θεριό"!

28/05/2014 - 14:49 Τελευταία τροποποίηση στις 28/05/2014 - 15:08

Στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν έφτασε η Εθνική ομάδα παίδων-κορασίδων, που θα πάρει μέρος στα προκριματικά των Ολυμπιακών Αγώνων. Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Μυτιληνιός πρωταθλητής της Αθλοκίνησης στον ακοντισμό, Φάνης Θεριουδάκης, ο οποίος έχει ατομικό ρεκόρ φέτος τα 62,97μ!

Πρόκειται ουσιαστικά για τα ευρωπαϊκά trials και οι Έλληνες αθλητές θα ριχτούν την Παρασκευή στη μάχη για τα προνομιούχα εισιτήρια που οδηγούν στη "μικρή Ολυμπιάδα" της Κίνας τον Αύγουστο (18-28/8), ενώ οι αγώνες θα διαρκέσουν έως την Κυριακή. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών, στον ακοντισμό όπου θα αγωνιστεί ο Μυτιληνιός πρωταθλητής θα προκριθούν οι 10 καλύτερες επιδόσεις και είναι βέβαιο πως ο Θεριουδάκης θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό, έστω κι αν έχει να ανταγωνιστεί και αθλητές κατά ένα χρόνο μεγαλύτερούς του.

Βάσει προγράμματος, ο ακοντισμός των παίδων θα ξεκινήσει το απόγευμα της Παρασκευής στις 19:00 (τοπική ώρα), με τους αθλητές να έχουν τοποθετηθεί σε ένα γκρουπ. Ο τελικός του αγωνίσματος θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής στις 17:40 (τοπική ώρα).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey