Στα Τρίκαλα για... ρεκόρ ο Χατζίου!

14/06/2014 - 12:35 Τελευταία τροποποίηση στις 14/06/2014 - 12:52

Xatziou_pan_larisa_2013Στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων διεξάγεται το Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων ανδρών και γυναικών, με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών της κατηγορίας, μεταξύ των οποίων και ο Πέτρος Χατζίου της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης. 

Ο Μυτιληνιός πρωταθλητής του άλματος επί κοντώ θα προσπαθήσει να επαναλάβει τον περσινό του θρίαμβο, όταν στην κατηγορία παίδων κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Ντόνετσκ της Ουκρανίας. Φέτος βέβαια, έχοντας αλλάξει ηλικιακή κατηγορία, το έργο του είναι σαφέστατα δυσκολότερο, όμως ο Χατζίου έχει αποδείξει πως είναι ικανός για το καλύτερο δυνατό.

Η προετοιμασία του πρωταθλητή μας, ο οποίος προπονείται υπό τις οδηγίες του Γρηγόρη Κοντού, κύλησε ομαλά και υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα καταφέρει να "σπάσει" το φράγμα των 5 μέτρων, διεκδικώντας μια θέση στο βάθρο. Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς, ότι ο Χατζίου στις προπονήσεις ξεπερνά ύψη όπως το 5,10μ ή και το 5,20μ όμως θα πρέπει κάτι ανάλογο να επαναληφθεί και σε συνθήκες αγώνα, με τις ιδιαιτερότητες που έχει μια μεγάλη διοργάνωση, λόγω ανταγωνισμού, άγχους και έντασης.

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίρνουν μέρος οι κορυφαίοι της κατηγορίας, αφού για τους νεαρούς αθλητές αποτελεί ευκαιρία για την επίτευξη ορίων ως προς της συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης, 12-17 Αυγούστου, αλλά και για το Παγκόσμιο των Εφήβων- Νεανίδων, το οποίο θα γίνει στο Γιουτζίν των ΗΠΑ, 22-27 Ιουλίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey