Τα 4,90μ... στοιχειώνουν τον Χατζίου!

16/06/2014 - 14:08

Xatziou_Kos1Ένας ακόμα σπουδαίος αγώνας για τον Μυτιληνιό επικοντιστή, που συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα νέων στα Τρίκαλα, αλλά έμεινε και πάλι στα 4,90μ...

Ο πρωταθλητής της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, παρά τις αντίξοες συνθήκες, πραγματοποίησε έναν πολύ καλό αγώνα απέναντι στους καλύτερους αθλητές της χώρας, αλλά δυστυχώς έμεινε στην 4η θέση και εκτός βάθρου. Ο Χατζίου ξεπέρασε τα 4,90μ ένα ύψος που τον έχει... στοιχειώσει, παρά το ότι στις προπονήσεις περνά με άνεση τα 5 μέτρα.

Η επίδοση αυτή θα μπορούσε να τον φέρει στο βάθρο των νικητών, αφού τα ύψη δεν ανέβηκαν ιδιαίτερα σε σχέση με πέρυσι, όταν ο Μυτιληνιός άλτης είχε κατακτήσει ξανά με 4,90 το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των παίδων. Όμως παρά το ότι οι υπόλοιποι αθλητές κινήθηκαν στα ίδια επίπεδα, ο Χατζίου υστέρησε στις αποτυχημένες προσπάθειες, που τον έφεραν στην 4η θέση της κατάταξης.

Νικητής αναδείχθηκε ο Θοδωρής Χρυσανθόπουλος (ΑΣ Κόροιβος) με 5μ00μ στη 2η θέση βρέθηκε ο Απόστολος Κουσίνας (Σέρρες 93) με 4,90μ και στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Βαλεντίνος Νταμοτσίδης (Ελ Βενιζέλος) 4,90μ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey